Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA 23 NİSANDA DISNEYLAND TATİLİ KAZANDIRIYOR

Toyota, gelenekselleşen “23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri” ile tüm çocukları ve ailelerini 23-24 Nisan tarihlerinde tüm ...

Toyota, gelenekselleşen “23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri” ile tüm çocukları ve ailelerini 23-24 Nisan tarihlerinde tüm Türkiye’ye yayılmış Toyota plazalara davet ediyor. 

Toyota, çocuklar için eğlence dolu etkinlikler ve ikramlar sunarken, ebeveynleri son model Toyota’ları test etme imkanı bulacaklar. 23-24 Nisan tarihlerinde test sürüşüne katılanlar arasından da noter huzurunda yapılacak çekiliş ile 4 kişilik bir aile Paris Disneyland seyahati, 2 kişi de iPhone 6 kazanma şansını elde edecek. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl farklı etkinlikler ile kutlayan Toyota bu yıl da çocukları unutmadı. Toyota plazalarda, anne babalar en yeni Toyota’ları test ederken, çocuklar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve eğlence içinde kutlayacaklar. 

23-24 Nisan tarihleri arasında Toyota plazalara gelen çocuklar yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirecekler. Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca çeşitli hediyeler de verilecek. Çocuklar bayramlarını gönüllerince kutlarken, aileleri de Toyota modellerini yakından tanıma ve test etme fırsatını bulacaklar. 

23-24 Nisan tarihleri arasında Toyota’ları test edenler arasından 4 kişilik bir aile de yapılacak çekiliş ile Paris Disneyland’a 2 gece 3 gün sürecek unutulmaz bir tatil kazanabilecek. 

Toyota’lar ile test sürüşünü gerçekleştiren ve Toyota CRM sistemine kaydı yapılıp, cep telefonu bilgileri alınan 18 yaşından büyük müşterilerin sadece bir kez çekilişe katılma hakkı bulunuyor.