Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MICHELIN MILES&SMILES ISBIRLIGI UÇURUYOR

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin yeni kampanyasıyla Michelin markalı binek veya 4x4 yaz lastiği alan müşterilerine Türk H...

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin yeni kampanyasıyla Michelin markalı binek veya 4x4 yaz lastiği alan müşterilerine Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles’dan mil kazanma fırsatı sunuyor. 

Kampanya kapsamında 18 Nisan- 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında yetkili Michelin bayilerinden binek veya 4x4 yaz lastiği alanlar her 1 TL için 1 Mil, Michelin Sanal Market üzerinden alışveriş yapanlar ise her 1 TL’ye 2 Mil kazanma şansı yakalıyor. 
Kampanyadan yararlanmak için www.milkazandirir.michelin.com.tr web sayfasına giriş yapmak ya da Michelin Sanal Market üzerinden alışveriş formunu doldurmak yeterli. Kullanıcılar formu doldurduktan sonra THY Miles&Smiles üye numarası bilgilerini eksiksiz doldurarak Mil kazanma şanşı yakalıyorlar. 

Kampanyadan yararlanabilmek için Türk Hava Yolları Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyesi olunması, başvuru sırasında Miles&Smiles üye numarası ile kayıt olunması ve başvurunun satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekiyor.