Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

METRODAN 4 ADET LASTİK ALANA 50 TL HEDİYE ÇEKİ

METRO Aracınıza uygun ölçü ve markadaki lastik seçeneklerimiz ile hem yaz hem de kış dönemlerinde 17 servis noktamız ile hizmet vermekte. ...

METRO Aracınıza uygun ölçü ve markadaki lastik seçeneklerimiz ile hem yaz hem de kış dönemlerinde 17 servis noktamız ile hizmet vermekte. 


Avantajlı lastik fiyatlarından ve cazip vade seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz. 

Üstelik metro oto servislerimizde lastik değişiminden ve balans ayarlanmasından ücretsiz yararlanabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatlar ile lastik tamiri, nitrojen gazı ve far ayarlarınızı da yaptırabilirsiniz.  

Akü ve Yağ Motorsikletten binek veya ticari aracınıza kadar uygun akü ve yağ seçeneklerimizden faydalanabilir, ayrıca 17 servis noktamızda ücretsiz değişim hizmetimizden yararlanabilirsiniz. 

Aracınıza uygun farklı markalarda ve avantajlı fiyatlardaki ürün seçeneklerimizi görmek için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz. 

Bunun yanı sıra eski akülerin ve atık yağların çevre yönetmeliklerine uygun bir şekilde toplanması ve yetkili noktalara ulaştırılması konusunda da çevre bilinci ile hareket etmekte.  

Metro Oto Servisi Metro Toptancı Market, profesyonel müşterilerini ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Siz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tam 18 mağazada, Metro Oto Servisleri hizmetinize sunuluyor. 

Aynı zamanda birçok yeni “A” marka Lastik ,Akü ve Yağ çeşidini bünyesine katarak sizlere daha iyi fiyat ve alternatif sunmayı hedeflemektedir. 

Metro Oto Servisi İstasyonları ile lastik değişiminden akü değişimine, yağ değişiminden filtre değişimine kadar birçok hizmetten ücretsiz faydalanabilirsiniz. 

Mağaza otoparklarının içinde yer alan istasyonlarımızda, ayrıca reyonlarıNda bulunan (silecek,far ampülü vs.) oto ürünlerinin satış sonrası hizmetinden de yararlanabilirsiniz. 

Profesyonel müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için, İstanbul Avrupa Yakası–Güneşli, Büyükçekmece, Kağıthane. İstanbul Anadolu Yakası –Kozyatağı, Ümraniye. Ankara- Etlik, Mamak, Batıkent, Bursa-Nilüfer, Osmangazi, İzmir-Gaziemir, Gaziantep, Bodrum, Kayseri, Adana, Eskişehir’de olmak üzere toplam 17 mağazada Metro Oto Servisleri ile birçok oto hizmetini tek çatı altında siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.