Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GARENTA ARAÇ KİRALAMADA TURKCELLİLERE YÜZDE 25 İNDİRİM

Turkcell Avantajlarıyla Rotanızı Garenta ile Çizin Turkcell Kurumsal Hat sahiplerinin Garenta’da yapacakları araç kiralamaları %25 indirim...

Turkcell Avantajlarıyla Rotanızı Garenta ile Çizin Turkcell Kurumsal Hat sahiplerinin Garenta’da yapacakları araç kiralamaları %25 indirimli! 

ISTEKAZAN yazıp 2222’ye SMS göndererek şifrenizi alabilir, %25 indirimden faydalanabilirsiniz. Kampanya 01 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında GarentaDAY'den yapılacak kiralamalarda geçerlidir. 

Turkcell kurumsal hattınızdan ISTEKAZAN yazıp 2222’ye SMS göndererek şifrenizi alabilir, %25 indirimden faydalanabilirsiniz. Seat Toledo dizel otomatik araçlarda sunulan 89 TL özel fiyatlı fırsat 30 Nisan 2016'ya kadar geçeli olup %25 indirim avantajı birleştirilemez. 

Kampanyadan Turkcell Kurumsal hat sahipleri yararlanabilir. Kredi kartının, kiralayan kişi adına olması gereklidir.  Bahsedilen araç modelleri; ilgili grubun örneği olarak kabul edilmekte olup kiralama anında ilgili araç grubundan başka bir araç ile hizmet verilebilir. 

Kampanya, GarentaDAY filo imkânları ve stokları ile sınırlıdır.  Ekonomik, Orta ve Konfor sınıfı araçlarımızda günlük km limiti olmayıp aylık km limiti 4000 km'dir. Attractive, Büyük, SUV ve Premium sınıf araçlarımızda günlük km limiti olmayıp aylık km limiti 3000 km'dir. 

Araç kira ücreti dışında, ilgili aracın grubuna ait teminat tutarları kiralama başlangıcında kiracının şahsi kredi kartından tahsil edilmektedir. Attractive, Büyük, SUV ve Premium sınıf araçlarımızın kiralamasında çift kredi kartı talep edilmektedir. • Fiyatlara 7/24 Yol Yardım Hizmeti, Zorunlu Trafik Sigortası, Periyodik Bakımları, İkame Araç Hizmeti, Hırsızlık Güvencesi ve Kasko dâhildir. 

Detaylı bilgi için 444 5 478 GarentaDAY Rezervasyon Merkezi'ni arayabilirsiniz.