Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AUTOMECHANIKA ISTANBUL ULUSLARARASI OTOMOTIV ENDÜSTRISI FUARI 7-10 NISANDA

Automechanika Istanbul, 2016’da Daha Renkli Türkiye'nin lider otomotiv endüstrisi‬ fuarı olan Automechanika Istanbul, 10.kez sektörün ...

Automechanika Istanbul, 2016’da Daha Renkli Türkiye'nin lider otomotiv endüstrisi‬ fuarı olan Automechanika Istanbul, 10.kez sektörün nabzını tutuyor. 

Otomotiv‬ sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği, İstanbul TÜYAP‬ Fuar Merkezi’nde 07-10 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını açtı. Her yıl 1500’ün üzerinde katılımcıyı ağırlayan fuar, bu yıl birbirinden faklı etkinliklerle her zamankinden daha renkli.‬‬‬‬‬‬  

Klasik Yarış Otomobilleri Göz Dolduruyor 
Fuar süresince 11. Salonda ziyaretçilerini karşılayan Klasik Yarış Otomobilleri sergisi göz dolduruyor. Birbirinden kıymetli 6 Klasik otomobil dört gün boyunca sergilenecek. 

1972 model Porsche 911 RS, 1976 model Kadett GTE Grup 2, 1985 model Renault 5 Turbo 2 ve 1966 model Alfa Romeo 1600 GT yarış otomobillerinin yanı sıra, Anadol STC ve Murat 131 otomobilleri 11. salonda yerlerini alıyor.  

Automechanika Istanbul’da Sanat Esintileri 
Automechanika Istanbul’da illüstrasyondan, grafitiye, hatta maketçiliğe farklı sanat dallarından ustalar, ziyaretçiler için yeteneklerini sergileyecekler. 1987 Çankırı doğumlu resim ve illüstrasyon sanatçısı Osman Arık 10. Salonda kişisel sergisini fuar ziyaretçilerinin beğenisine açıyor. 
Ayrıca 4 gün boyunca sürecek canlı performansında sergilenen bir otomobili tuvalinde resmediyor.Sokak sanatı grafitiden eserler de fuarda yer alıyor. İsmail Erzurumluoğlu ve ekibi tarafından el emeği göz nuru hazırlanan maketler Automachanika Istanbul’da sergileniyor.Güner Maket Sanayi 3. Salonda sergileyeceği 1:10 kamyon, tanker ve otobüs maketleri ile maket meraklılarından ilgi görüyor. 

Yerli Otomobil Sergisi 
Türk otomotiv ve yan sanayisinin gücünü dünyaya göstermek amacı ile ülkemizde üretilen yerli otomobiller Automechanika Istanbul’da unutulmadı. Volkan Işık’ın tasarımı ilk yerli yarış otomobili VOLKICAR’ın yanı sıra Avitaş Motorsport tarafından tasarlanıp Dünya’ya satılan Control 4 otomobili 10. Salonda yer alıyor.  

Dört Günde Otomobil Toplanacak 
Automechanika Istanbul’da bir ilk yaşanacak. Türkiye’nin önemli garajlarından ES Garaj tarafından 4 gün sürecek fuar boyunca bir E30 otomobil toplanacak. Meraklı ziyaretçilerin ilgisini çekecek bu canlı performans, otomobil severler için keyifli bir gösteri olacak.  

Automechanika Istanbul’da Simulatörler yer alıyor  
Konya’da üretilen son teknoloji simulatörler Automechanika Istanbul’da yer alıyor.. 2 dof ve 6 dof F1 similatörünün yanı sıra 360 derece hareket eden Uçuş &Roller Coaster simulatörü ve ralli fuarda yerini alıyor. 

Yoğun iş görüşmelerinin arasında mola vermek ve heyecanlı anlar yaşamak isteyen fuar ziyaretçileri simulatörlerde keyifli vakit geçirebilecek.