Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES-BENZ MOBİLO HİZMETİ İLE YOLUNUZA DEVAM EDİN

Teknik arızalanma, kaza, hırsızlık gibi olaylar sonucu aracın çalıştırılamaz veya çalıştırılması sakıncalı olması durumunda,  Merced...

Teknik arızalanma, kaza, hırsızlık gibi olaylar sonucu aracın çalıştırılamaz veya çalıştırılması sakıncalı olması durumunda, 

Mercedes-Benz otomobil müşterileri 444 62 44 Mercedes-Benz iletişim hattı üzerinden ücretsiz olarak Mobilo hizmetinden yararlanabiliyor. 

Yerinde yardım, çekici, yedek araç, konaklama, danışmanlık gibi birçok hizmetin sunulduğu Mobilo, ilk 2 yıl koşulsuz geçerli olup, Mercedes-Benz Türk yetkili servisleri tarafından yapılan periyodik bakım işlemleri sonucunda birer yıl uzatılabilmektedir.  

Mercedes-Benz otomobillere periyodik muayene öncesi ücretsiz ön kontrol 
Mercedes-Benz Türk, periyodik bakım zamanı gelen veya periyodik muayene tarihine en fazla 3 ay kalan Mercedes-Benz otomobil müşterilerine araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı sunuyor. 

Bu sayede kullanıcılar, araçlarının trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3. yılında ve takip eden her 2 yılda bir zorunlu olan periyodik muayeneden hızlı, eksiksiz ve tam şekilde geçmeyi neredeyse garanti altına alıyor.  

Mercedes-Benz otomobil bakımlarında Kadınlar Günü fırsatı Mercedes-Benz yetkili servislerinde 1-15 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında otomobilini bakıma getiren kadın müşterilere özel ücretsiz check-up, Mercedes-Benz collection ürünlerinde %10 indirim ve özel öncelikli randevu fırsatı sunuluyor. Ayrıca ruhsat kılıfı, ayna ve anahtarlıktan oluşan özel bir set de hediye ediliyor.