Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RENAULT TALISMAN 100 BIN 500 TLDEN SATIŞTA

Renault’nun yepyeni D sedan modeli Talisman göz alıcı tasarımının yanı sıra eşsiz sürüş deneyimine katkıda bulunan segmentinde benzersiz in...

Renault’nun yepyeni D sedan modeli Talisman göz alıcı tasarımının yanı sıra eşsiz sürüş deneyimine katkıda bulunan segmentinde benzersiz inovasyonları ile de dikkat çekiyor.

Türkiye’de Talisman, Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 3 dizel motor seçeneği (1.5dCi 110bg-manuel&EDC* / 1.6dCi 130bg-manuel&EDC / 1.6dCi 160bg EDC) ile pazarda yerini alıyor. 

Talisman 3 Mart 2016 tarihinden itibaren 100.500TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 
TOUCH: Yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, elektronik klima, elektrikli park freni, ön ve arka park sensörleri, eller serbest park sistemi, cruise control ve 7’’ dokunmatik ekranlı R-Link 2.0 / Siyah kumaş koltuklar ve koyu renk iç ambiyans ve açık renk döşeme opsiyon 

ICON: Otomatik uzun&kısa farlar, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, geri görüş kamerası, head up display, deri koltuklar, eller serbest açılan bagaj sistemi, Renault Multisense teknolojisive 8, 7’’ dikey yerleştirilmiş dokunmatik ekranlı R-Link 2.0 / Standart siyah deri ya da opsiyon kahverengi deri koltuklar. 4Control sistemi Talisman’da opsiyon olarak sunuluyor. 

Talisman Türkiye pazarında 3 farklı dizel motor seçeneği ile pazara sunuluyor. 
•1.5 dCi 110 bg (manuel &EDC*) •1.6 dCi 130 bg (manuel &EDC) 
•1.6 dCi 160 bg (EDC) Renault TALISMAN 2’si yeni olmak üzere 10 gövde rengi ile satışa sunuluyor. Renault TALISMAN ve inovatif özellikler: 

•Sürücünün ruh haline uyum sağlayan Multi-Sense teknolojisi sayesinde eşsiz sürüş keyfi.. TALISMAN, eşsiz sürüş özellikleri, dinamik, çevik ve sıra dışı sürüş konforu yaşatan 4Control® dört tekerlekten manevra sistemini elektronik süspansiyon ile bir araya getiren tek D-segment otomobil. 

 •Sürüş keyfine katkıda bulunan dizel motorların yakıt tüketimi 3.6 litre/100 km, CO2 emisyon düzeyi ise 95g/km ile sınıfının en düşük değerleri 
•Konforlu, geniş kabin ve etkileyici çizgilerle birleşen 608dm3 (VDA) boyutundaki büyük bagaj 
•Cömert ön koltuklarda göz alıcı döşeme ve sınıfının en kapsamlı özellikleri bulunuyor (masaj, ısıtma, havalandırma) 
•Konfor arttıran teknolojiler: 8.7-inçlik ekranıyla dokunmatik ekranlı internet bağlantılı R-Link2; renkli Head Up Displayteknolojisi ve eller serbest park sistemi 

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Talisman Türkiye’de D segmentine yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. D segmenti Türkiye pazarında özellikle son 3 yılda büyüme kaydediyor. 2015 yılında bir önceki yıla kıyasla yüzde 45 gibi etkileyici bir artış ile 93 bin 400 adet olarak gerçekleşti. 

Renault Talisman’ı Türkiye’de 100.500 TL’den başlatan fiyatlarla 3 Mart 2016’da müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Segmentinde benzersiz teknolojik donanımları ve sürüş konforuna sahip Talisman ie pazarda en iddialı oyunculardan biri olmaya ve podyumda yer almaya hazırlanıyoruz.” dedi.