Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES-BENZ KASIM AYINA ÖZEL FIRSATLAR

Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Kasım ayına özel kampanyalarla avantajlı faiz ve ödeme seçenekleri su...

Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Kasım ayına özel kampanyalarla avantajlı faiz ve ödeme seçenekleri sunuyor. 

Mercedes-Benz otomobil kampanyaları Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Kasım ayında A-, B-, E-Serisi ile CLA’da % 0,69, GLA ve C-Serisi modellerinde ise % 0,89’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile 2.103 TL’den başlayan aylık ödeme ve 48 aya varan vadelerde geri ödeme kredi imkânı sunuyor. 

 Mercedes-Benz otomobillere periyodik muayene öncesi ücretsiz ön kontrol Mercedes-Benz Türk, otomobil müşterilerine zorunlu periyodik araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı sunuyor. 

Bu sayede kullanıcılar, araçlarının trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3. yılında ve takip eden her 2 yılda bir zorunlu olan periyodik muayeneden hızlı, eksiksiz ve tam şekilde geçmeyi neredeyse garanti altına alıyor. 
Mercedes-Benz hafif ticari araçlarda sabit faiz oranı Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Yeni Sprinter için sunduğu kampanya kapsamında, 2 yıl ve üzeri Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, % 0,89’dan başlayan faiz oranı ile kurumsal müşteriler 544 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabiliyor. 

Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan 2015 model Sprinter, Kasım ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor. 

Yeni Vito’yu tercih eden müşterilere ise 2 yıl ve üzeri Mercedes-Benz Kasko paketi tercih edilmesi durumunda, %1,09 sabit faiz oranı fırsatı sunuluyor. Kurumsal müşteriler aylık 544 TL’den, bireysel müşteriler ise aylık 564 TL başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar. 

Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile Yeni Vito, cazip kredi olanakları ile müşterilerini bekliyor. 

2. El Hafif Ticari Araç kampanyaları Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in 2. El hafif ticari araç markası Used1 altında Kasım ayında takas kapsamında alınmış 2. El araçlar için sunduğu kampanya kapsamında % 1,09 sabit faiz oranıyla kurumsal müşteriler ayda 544 TL’den, bireysel müşteriler ise 564 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.