Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL INSİGNİA 24 SAAT TEST SÜRÜŞÜ FIRSATI SUNUYOR

1.6 Dizel Otomatik Insignia ile 24 Saat Test Sürüşü Opel, 31 Aralık tarihine kadar 1.6 Dizel Otomatik Insignia ile 24 saatlik benzersiz bi...

1.6 Dizel Otomatik Insignia ile 24 Saat Test Sürüşü Opel, 31 Aralık tarihine kadar 1.6 Dizel Otomatik Insignia ile 24 saatlik benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Otomobil severler, sınıfının en sessiz 1.6 dizel otomatik motorunun yanında Insignia'nın konforunu ve sürüş keyfini uzun süre deneyimleme imkanı yakalayacaklar. 

Randevular, 444 OPEL çağrı merkezi ile www.opel.com.tr ve www.insigniaile24saat.com randevu sitesinden yapılabilmektedir. İstediğiniz ili, uygun günleri ve bayileri belirleyip onay mailinin ardından test sürüşü için kaydınız gerçekleşmektedir. 

Makyaj sonrası iç ve dış tasarımıyla yeni bir görünüme kavuşan Opel'in Amiral Gemisi Insignia 136 beygir 320 Nm maksimum tork (2,000 dev/dak) üreten sınıfının en sessiz 1.6 dizel otomatik motoru ile segmentinde hem beygir gücü hem tork değerlerinde çok daha performanslı dizel motor sunuyor. 

Geliştirilmiş şasi ayarları, Adaptif 4x4 şasi Teknolojisi, Akıllı Ön Far Teknolojileri (AFL+), Isıtmalı direksiyon ve koltuklar, AGR Koltuklar, Adaptif Hız Sabitleyici ve Çarpışma Önleyici Fren Sistemleri, Dijital işlemcili surround ses sistemi Insignia'nın öne çıkan özellikleri arasında.