Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES-BENZ TÜRK FAİZLERİ DÜŞÜRDÜ

Mercedes-Benz Türk, otomobil ürün grubu için hazırladığı Ekim ayına özel kampanyalar kapsamında C-Serisi, E-Serisi ve GLA modellerinin faiz...

Mercedes-Benz Türk, otomobil ürün grubu için hazırladığı Ekim ayına özel kampanyalar kapsamında C-Serisi, E-Serisi ve GLA modellerinin faiz oranlarını %0,89’dan %0,69’a düşürdü. 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ekim ayında tüm otomobil modellerinde % 0,69 avantajlı faiz oranı ve 2.103 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri sunuyor. 

“Işıklı Mercedes-Benz Yıldızı” Araç Aksesuarı Birçok Mercedes-Benz otomobil modellerinde uygulanabilen “Işıklı Mercedes-Benz Yıldızı” aksesuar paketi kapsamında, aracın kapı kilidi veya kapısı açıldığında radyatör ızgarasının üzerindeki Mercedes-Benz Yıldız’ı fiber optik kablolar ve LED teknolojisi sayesinde aydınlatılabiliyor. “Işıklı Mercedes-Benz Yıldızı” aksesuarı avantajlı fiyatlarla Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde sunuluyor. 
Mercedes-Benz “Mobilo” hizmeti Teknik arızalanma, kaza, hırsızlık gibi olaylar sonucu aracın çalıştırılamaz veya çalıştırılması sakıncalı olması durumunda, Mercedes-Benz otomobil müşterileri 444 62 44 Mercedes-Benz iletişim hattı üzerinden ücretsiz olarak Mobilo hizmetinden yararlanabiliyor. 

Yerinde yardım, çekici, yedek araç, konaklama, danışmanlık gibi birçok hizmetin sunulduğu Mobilo, ilk 2 yıl koşulsuz geçerli olup, Mercedes-Benz Türk yetkili servisleri tarafından yapılan periyodik bakım işlemleri sonucunda birer yıl uzatılabiliyor. 

 Mercedes-Benz otomobillere periyodik muayene öncesi ücretsiz ön kontrol Mercedes-Benz Türk, otomobil müşterilerine zorunlu periyodik araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı sunuyor. 

Bu sayede kullanıcılar, araçlarının trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3. yılında ve takip eden her 2 yılda bir zorunlu olan periyodik muayeneden hızlı, eksiksiz ve tam şekilde geçmeyi neredeyse garanti altına alıyor.