Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KAMİLKOÇTAN BİLET ALANA POPEYES TAVUKBURGER MENU BEDAVA

Kamil Koç yolculuklarınızda biletinizin üzerinde yer alan promosyon koduyla Popeyes’da size özel menü fırsatlarından faydalanabilirsiniz.  ...

Kamil Koç yolculuklarınızda biletinizin üzerinde yer alan promosyon koduyla Popeyes’da size özel menü fırsatlarından faydalanabilirsiniz. 

Kampanya Detayı: Bu kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar Havalimanı Restoranları hariç tüm Popeyes Restoranları’nda geçerlidir. Paket serviste geçerli değildir. Kampanyadan yararlanılması için Kamil Koç’tan satın alınan otobüs biletlerinin üzerindeki promosyon kodunun Popeyes Restoranında ibraz edilmesi zorunludur. 

Promosyon kodunun yer aldığı otobüs biletinin kaybolması durumunda tüketicinin kampanyadan faydalanamamasından markalar sorumlu tutulamaz. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. 

Kampanya içeceklerine ayran dahil değildir. Portakal suyu, Limonata ve Ice tea çeşitleri için fiyat farkı uygulanmaktadır. 

 Görselde kullanılan ürünler reklam amaçlı olup, restoranlardaki ürünlerle farklılık gösterebilir. Chicken Deluxe Menü orta boy patates ve orta boy içecek ile servis edilir. 

Popeyes® Tavukburger Menü küçük boy patates ve küçük boy içecek ile servis edilir. TAB Gıda’nın önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.