Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW M2 COUPE DETAYLARI AÇIKLANDI

BMW, merakla beklenen M2 Coupe modelinin detaylarını açıkladı. Gelecek yıl satışa sunulması beklenilen M2 Coupe, 1 Serisi M Coupe’nin ardın...

BMW, merakla beklenen M2 Coupe modelinin detaylarını açıkladı. Gelecek yıl satışa sunulması beklenilen M2 Coupe, 1 Serisi M Coupe’nin ardından aynı başarıyı sürdürmeyi çalışacak. 

M model gamının bir geleneği olarak agresif ön tampon, yeni ön ızgara, geniş hava girişleri ve geniş jantlar dikkati çekiyor. Arka tampon ve difüzör, dört çıkışlı egzoz sistemiyle bu sportif tasarımı destekliyor. 19 inç jantlara sahip modelde Micheiln Pilot Super Sport lastikler tercih edilmiş. 



İç mekân tasarımında ise Dakota deri döşemeye sahip spor koltuklar ve koltuk sırtlarında bulunan M logosu dikkat çekiyor. Spor direksiyon, karbon fiber detaylar ve M logoları aracın iç mekanında sportif bir etki yaratıyor. 
3.0 litrelik ve altı silindirli TwinPower Turbo motor, 365 HP güç ve 464 Nm tork değerlerine sahip. Overboost ile tork 499 Nm’ye kadar çıkabiliyor. Aracın motoru standart olarak altı ileri kademeli düz şanzıman sistemiyle kombine ediliyor ve son hız ise elektonik olarak 250 km/s ile sınırlandırılmış.

Opsiyon olarak M çift kavrama otomatik şanzıman da tercih edilebiliyor. Otomatik şanzımanla birlikte aracın 0-100 km/s hızlanması ise 4.2 saniyede gerçekleşiyor.Automagg