Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GO CARD İPRAGAZ ELEKTRİK KAMPANYASI

İPRAGAZ ELEKTRİK’E GEÇİN HARCADIĞINIZ ELEKTRİK HEDİYE YAKITA DÖNÜŞSÜN!   İpragaz Elektrik’ten GO CARD sahiplerine müjde! Eğer aylık...

İPRAGAZ ELEKTRİK’E GEÇİN HARCADIĞINIZ ELEKTRİK HEDİYE YAKITA DÖNÜŞSÜN! 

İpragaz Elektrik’ten GO CARD sahiplerine müjde! Eğer aylık elektrik faturanız 130 TL’nin üzerindeyse, serbest tüketici kapsamında İpragaz Elektrik’e geçin, sözleşme süreniz boyunca her ay elektrik faturanızın %10’u kadar hediye puan GO Card’ınıza yüklensin. 

Biriken hediye puanlarınızı da GO istasyonlarından yapacağınız yakıt harcamalarınızda kullanın. 15 Temmuz – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olacak olan benzin kampanyasında, aylık ortalama elektrik faturası 130 TL ve üzeri olan GO CARD sahipleri sözleşme süreleri boyunca her ay elektrik faturalarının net %10’u kadar hediye yakıt kazanacaklardır. 

Kampanya kapsamında müşterilerimizin kazanacakları hediye yakıt, her ay GO CARD’larına puan olarak yüklenecektir. 

Kampanya Koşulları 

• Kampanya, aylık ortalama 130 TL ve üzeri elektrik fatura tutarı olan (yılda 4.000 kWh ve üstü elektrik tüketimi) “serbest tüketici” olma hakkını elde etmiş ve elektrik tarifesi mesken veya ticarethane olan GO CARD sahipleri için geçerlidir. 

• Kampanyadan faydalanmak isteyen GO CARD sahipleri, GO istasyonlarında bulunan İpragaz A.Ş Elektrik Toptan Satış Sözleşmesi ve GO CARD Kampanya Protokolü’nde gerekli yerleri doldurup, elektrik faturası ve kimlik fotokopisi ile istasyon personeline teslim edeceklerdir. 

• PMUM tarafından sözleşmesi onaylanan GO CARD sahipleri aylık elektrik fatura tutarları üzerinden net %10 indirim kazanacaktır. Ancak bu indirim faturalarına yansıtılmayıp, GO CARD’ larına puan olarak yüklenecektir. Kampanya kapsamında yüklenecek olan puanlar akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde hediye yakıt olarak kullanılabilecektir. 

GO CARD - İPRAGAZ ELEKTRİK KAMPANYASINDA İPRAGAZ ELEKTRİK’E GEÇİŞ SÜRECİ NASIL İŞLER?  

1.Adım: Kampanya Katılım – Elektrik Abonelik Başvurusu 
GO istasyonlarından alabileceğiniz İPRAGAZ ELEKTRİK abonelik belgelerini imzalayıp, elektrik faturası ve kimlik fotokopinizle beraber GO istasyonlarında çalışan istasyon personeline teslim ederek başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Eğer şirket adına başvuru yapıyorsanız bu belgelere ek olarak vergi levhası, ticaret sicil belgesi ve imza sirküleri fotokopilerini de teslim etmeniz gerekmektedir. 

2. Adım: Abonelik İşlemleri 
Sözleşmeniz İpragaz’a ulaştığında, kontrolleri yapılarak telefonla sözlü onayınız alınır. Onayınız üzerine abonelik işlemleri İPRAGAZ ELEKTRİK tarafından yapılır. Abonelik başvuruları her ayın 5’ine kadar yapılmaktadır. 

Başvuru değerlendirme döneminde; eğer serbest tüketim limitini (aylık ortalama 130 TL ve üzeri elektrik faturası, 4.000 kWh/yıl) sağlıyorsanız, mevcut elektrik tedarik şirketine borcunuz bulunmuyor ve devam eden bir sözleşmeniz bulunmuyorsa, ilgili ayın 25'i itibarıyla abonelik başvurunuz onaylanır ve bir sonraki aydan itibaren İPRAGAZ ELEKTRİK'ten elektrik kullanımına başlayabilirsiniz.