Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HERTZ ARAÇ KİRALAMA HEM TÜKETİCİ HEM YATIRIMCI İÇİN EN’LER LİSTESİNDE

Bu sene ABD’de yapılan bir araştırmaya göre dünyanın franchise veren en iyi 100 markası arasında ilk 10’a giren tek araç kiralama şirketi H...

Bu sene ABD’de yapılan bir araştırmaya göre dünyanın franchise veren en iyi 100 markası arasında ilk 10’a giren tek araç kiralama şirketi Hertz.
İngiltere merkezli seyahat ödülleri The Business Travel Awards tarafından da 2015 yılının “En İyi Araç Kiralama Markası” ödülüne layık görüldü. Dünyanın ilk araç kiralama şirketi Hertz, 2015 yılının “En İyi Araç Kiralama Markası” seçildi. 

Seyahat endüstrisinin önde gelen başarılı markalarını belirleyen İngiltere merkezli seyahat ödülleri “The Business Travel Awards” tarafından ödüle layık görülen Hertz, sektöründeki tüm rakiplerini geride bıraktı. 

Hertz’in bu ödülün yanı sıra dünyanın lider franchising portalı Franchise Direct tarafından yapılan Global Top 100 Franchises (Dünyanın franchise veren En İyi 100 Şirketi) araştırmasında ilk 10’a giren tek araç kiralama markası olduğunu açıklayan Hertz Türkiye Genel Müdürü Nur Hidayetoğlu, “Hertz Türkiye olarak hem yurt içinde hem de globalde elde ettiğimiz başarılar köklü bir iş kültürünün sonucu. 2015 yılının “En İyi Araç Kiralama Markası” markası seçilmek rekabetin bu kadar yoğun olduğu bir sektörde çok değerli. 
Ayrıca bu sene içinde ABD’de dünyanın franchise veren en iyi şirketleri sıralamasında altıncı sırada yer aldık. Bu başarılar sadece tüketiciler gözünde değil, yatırımcılar gözünde de en çok tercih edilen markalardan biri olduğumuzun bir göstergesi” dedi. Türkiye için önemli yatırım fırsatları… 

Hertz Türkiye olarak bayilerini seçerken detaylı bir eleme sürecinden geçtiklerini, şube açacakları lokasyonlar konusunda hassas davranarak, yatırımcı adaylarının kazançlarını yüksek tutmaya odaklandıklarını anlatan Hidayetoğlu, “Birlikte çalışacağımız kişilerin sektörümüzü ve piyasa koşullarını tanıyor olması bizim için çok önemli. 

Bu nedenle bayilerimizi seçerken de detaylı bir ön eleme sürecinden geçiriyoruz. Bir şehirde ofis açmadan önce o bölgenin havayolu trafiğine, havaalanına yıllık inen yolcu sayısına, kentin ekonomisine, turizm hareketlerine ve potansiyeline bakıyoruz. 

Kalite standartlarımız kesindir. Müşterilerimizin tüm ofislerimizden aynı kalitede hizmet almasını ve benzersiz bir müşteri deneyimi yaşamasını hedefliyoruz. Bu nedenle bayi seçiminde hassas davranıyoruz. Ailemize katılacak kişilerden de aynı özeni ve hizmet standardını bekliyoruz” dedi. 

Sektörün geçmişinin uzun yıllara dayanmasına rağmen ülkemizde yeni yeni tanındığını anlatan Hidayetoğlu, “Hızla gelişen bir pazarın önemli oyuncusuyuz. Her sene yüzde 15 ila 20 arasında bir büyüme sergiliyoruz. Araç kiralama sektörü yatırımcılara önemli fırsatlar sunuyor. 

Yüzde 14,3’lük bir büyüme kaydeden sektörümüz, parkındaki araç sayısını 236 bin 900 adede çıkardı. 2014 yılında aktif büyüklüğü 13,7 milyar TL’ye ulaştı. Dolayısıyla sektörümüz yatırımcılara önemli fırsatlar sunuyor” dedi. Hertz, emin adımlarla büyüyor.

 1918 yılında ABD’de kurulan Hertz, 1950’lerde Avrupa’daki ilk şubesini Fransa’da açtı. Bugün dünya genelinde 150 ülkede, 8 bini aşkın ofisi ile hizmet veren marka, Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda’da faaliyet gösteriyor. 

Ayrıca Asya, Afrika ve Orta Avrupa’da havalimanları ve şehir merkezlerinde ofisleri bulunuyor. Dünya genelinde filosunda 1 milyondan fazla araç bulunan Hertz, faaliyetlerine sayısı 75 binin üzerindeki güçlü ekibiyle devam ediyor. Yılda 30 milyon araç kiralama rezervasyonu alıyor. 

 Hertz; Türkiye’de 2002 yılından bu yana Asya Nakliyat ve Dış Tic. A.Ş. çatısı altında, sekizi İstanbul’da olmak üzere toplam 40 şube ile faaliyetlerini sürdürüyor. 100 yıla yakın bir geçmişe sahip olan marka, Türkiye’de 3 bin araçlık filosu ile gerek kurumsal gerekse bireysel kiralama ihtiyacı olan müşterilere hizmet veriyor.