Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İSTANBUL AUTOSHOW BİLETLERİ 10-20 TL ARASINDA

Alıcı ve satıcıları, yeni ürünleri bir araya getiren fuar organizasyonları tüm dünyada hızla gelişirken, Çin ve Türkiye’de adeta patlama ya...

Alıcı ve satıcıları, yeni ürünleri bir araya getiren fuar organizasyonları tüm dünyada hızla gelişirken, Çin ve Türkiye’de adeta patlama yaşanıyor. 

Avrupa’ya yakınlığı ve hızla gelişen pazar büyüklüğü nedeniyle Türkiye’nin fuarlar konusundaki iddiası giderek artıyor. Geçtiğimiz yıl 118’i uluslararası olmak üzere toplam 411 fuara ev sahipliği yapılırken, 2015’te farklı konularda açılan fuar sayısının 450’yi bulması bekleniyor. 

 500'DEN FAZLA YENİ MODEL 
Yumurta ve tavukçuluktan, bebek ve doğa sporlarına kadar yüzlerce konuyu kapsayan fuarlar düzenlenmesine rağmen Autoshow otomobil fuarı bu alanda açık ara rakipsiz. En son 2012 yılında düzenlenen Autoshow fuarı iki yıldır merakla bekleniyor.

 Otomotivin bu yılki en büyük buluşması Autoshow 2015, 22-31 Mayıs arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. ‘Dünyanın Harikaları’ sloganıyla düzenlenecek uluslararası fuara, geniş bir katılım bekleniyor. 45 markanın 500’den fazla yeni modelinin sergileneceği fuara 600 binden fazla ziyaretçinin gelmesi planlanıyor. 

2006 yılında uluslararası fuar takvimine giren Autoshow fuarı, bu yıl 14 farklı salonda 120 bin metrekare kapalı alanda düzenlenecek. Sektörün en büyük buluşması olarak değerlendirilen fuar için Tüyap Kongre Merkezi'ne Marmaray başta olmak üzere İstanbul’un farklı yerlerinden ücretsiz servis düzenlenecek. 

 Güvenlik önlemleri artırıldı En son düzenlendiği 2012’de çok sayıda sahte bilet yakaladıklarını açıklayan TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü,” Bu yıl biletlerdeki güvenlik özelliklerini yükselttik. 

Fuar giriş alanında veya başka kanallarla bilet satışı yapanlara karşı dikkatli olunmalı” diye konuştu. Biletli girişte açık ara lider 22-31 Mayıs tarihleri arasında açık olacak fuar için hafta sonu giriş ücreti 20 TL, hafta içiyse 10 TL olarak belirlendi. 

Kadınların yüzde 50 indirimle ziyaret edebileceği fuarda, öğrenciler de giriş ücreti olarak 5 TL ödeyecek. Fuar ziyaretçileri otopark içinse 10 TL ödeyecekler. 600 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen fuarın bilet satış geliri 6 milyon TL’yi aşıyor.Akşam