Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ZİEBART'TAN SÜRÜCÜ ANNELERE DESTEK

Özellikle araç içi hijyeni sağlayan antibakteriyel ürünleriyle ve UV filtresi sayesinde güneş ışınlarının kanserojen etkilerini % 99 oranın...

Özellikle araç içi hijyeni sağlayan antibakteriyel ürünleriyle ve UV filtresi sayesinde güneş ışınlarının kanserojen etkilerini % 99 oranında azaltan cam filmiyle hatırlanan Ziebart Firması, anne sürücüler için bir sosyal sorumluluk projesine destek verdi. 

Projenin yaratıcısı Berna Kasapoğlu Serdarlı, Ziebart firmasının genel müdür yardımcısı Aydın Boyar ile birlikte yaptığı açıklamada, "Anne Direksiyonda projesi, çocuğuyla birlikte arabasına binip direksiyona geçen annenin araba içinde yaşadıklarını gözler önüne sererek, diğer sürücülerin araba kullanan annelere karşı trafikte daha saygılı olmalarını sağlamayı hedefliyor. 

Tüm diğer sürücülerin anne sürücülere karşı empati yapabilmesi için, arabanın içinde yaşananlara şahit olmaları etkili olacaktır. Bu sebeple çeşitli eğitici video çalışmaları hazırlanacak ve hazırlanan bu videolar, ailemizle.tv isimli internet sitesinde yayınlanacak. 

Kamu spotları, araç stickerları dahil tüm iletişim mecralarının kullanılacağı proje zamanla, annelerden başlayarak tüm kadınlarımızın trafikte hak ettiği itibarı geri kazanmasına odaklı olarak genişletilecek." sözlerine yer verdiler.

Hiç yorum yok