Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ VOLKSWAGEN SCIROCCO GTS MAYISTA SATIŞTA

Volkswagen, yeni Scirocco GTS ile performans tutkunlarını heyecanlandırdı.  220 HP güce sahip olan otomobil, 0-100 km/s hızlanmasını...

Volkswagen, yeni Scirocco GTS ile performans tutkunlarını heyecanlandırdı. 

220 HP güce sahip olan otomobil, 0-100 km/s hızlanmasını 6.5 sn’de tamamlıyor ve 246 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor. Kabinde de daha sportif detaylara sahip olan GTS, özel koltukları, Golf vites topuzu gibi detaylarla yeterince dinamik görünüyor. 
İlk olarak 1982 yılında ortaya çıkan Scirocco GTS, böylece yeni modelde de hayat bulmuş oldu. Altı ileri manuelin yanında yine altı ileri DSG şanzımanla da kombine edilebilen 2.0 lt turbo motor, DSG şanzımanla 0-100 km/S hızlanmasını manuelle aynı sürede tamamlıyor ama maksimum hızı sadece 2 km/s daha düşük. 

Ortalama yakıt tüketimi ise Scirocco motorunun ne kadar verimli gösteriyor. 6.1 lt/100 km/ye kadar düşürülen tüketim, bu performanstaki bir araç için çok başarılı. 

Mayıs ayı sonunda sonunda Avrupa’da satışa sunulacak olan Scirocco GTS, yeni 18 inç jantlara sahip. Ayrıca 19 inçlik “Lugano” alaşım jantlar da opsiyonel olarak sunulacak.automagg


Hiç yorum yok