Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUBARU LEVORG İSTANBUL AUTOSHOW'UN YILDIZI OLACAK

WRX STI’dan esinlenilen ön tasarımıyla spor otomobil hissi veren yenilikçi Sport Tourer Levorg, İstanbul Auto Show’da gün yüzüne çıkacak ve...

WRX STI’dan esinlenilen ön tasarımıyla spor otomobil hissi veren yenilikçi Sport Tourer Levorg, İstanbul Auto Show’da gün yüzüne çıkacak ve yılın ikinci yarısında Türkiye yollarında olacak. 

Markanın standında sergilenecek diğer yıldız modelleri arasında; yeni turbo dizel Forester, EyeSight sürüş teknolojili Outback, crossover XV ile performans tutkunlarının tercihi BRZ bulunuyor. Avrupa ve Türkiye’de yılın ikinci yarısı eş zamanlı olarak satışa sunulacak Levorg, kalbinde yüksek torka sahip 1.6 litrelik direkt enjeksiyonlu boxer turbo motor taşıyor. 
Geçtiğimiz Mart ayında 2.0 litrelik turbo dizel motora sahip “Premium” ve “Limited” versiyonlarıyla bayilerde yerini alan Outback de Subaru’nun bir diğer kozu. 

EyeSight sürüş destek teknolojisi ve artan sürüş kalitesi ile dikkat çeken araç, 147 HP gücünde boxer dizel motor ve simetrik sürekli dört tekerlekten çekiş teknolojisine sahip.automagg