Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİNİ 2015'İN EN İYİ OTOMOBİLİ SEÇİLDİ

"Auto, motor und sport" dergisinin okuyucuları tarafından yapılan oylama sonucunda MINI, iki zafer birden kazandı. "2015'...

"Auto, motor und sport" dergisinin okuyucuları tarafından yapılan oylama sonucunda MINI, iki zafer birden kazandı. "2015'in En İyi Otomobilleri" oylaması iki otomobil kategorisinde MINI'nin zaferiyle sonuçlandı.

İthal otomobil sıralamalarında ise üst sıralarda yer almayı başardı. Yeni MINI, küçük otomobil segmentinde açık ara ile birinci oldu. 

Ayrıca, Oxford'daki İngiliz MINI tesisinde üretilen MINI Coupé "Mini Otomobiller" kategorisinde zirvede yer aldı. 

 Bu, "auto, motor und sport" dergisi tarafından yapılan anketin 39. yılı. Oylama on bir kategoride toplam 386 model arasında yapıldı. 112.000'in üzerinde okuyucudan ithal otomobil sıralamasında ve genel sıralamada en sevdikleri modelleri seçmeleri istendi. Sonuçlar MINI markasının ne kadar çok beğenildiğini bir kez daha gösterdi. 

2001'den bu yana her yıl seçkin İngiliz markasına ait modeller özellikle ithal otomobiller sıralamasında kazananlar arasında yer almayı başardı. Bugüne kadar MINI modelleri genel olarak ithal "Mini Otomobiller" sıralamasında başarılı oldu. Bu, MINI'nin son nesil modelinin "Küçük Otomobil" kategorisinde yarıştığı, aynı zamanda bugüne kadarki en yüksek onay oyu aldığı ilk yıl oldu. 

İlk kez sadece MINI 3 Kapı olarak değil, aynı zamanda MINI 5 Kapı olarak da satışa sunulan yeni orijinal İngiliz modeli oyların %25'ini alırken; sürüş rahatlığı, geniş iç mekan ve sürücü destek sistemleri seçimi açısından seleflerine göre daha yüksek puan toplamayı başardı. 

 Bununla birlikte, marka "Mini Otomobiller" kategorisinde aldığı zaferlerle de başarısını korumaya devam ediyor. Burada MINI Coupé, ithal otomobil sıralamasından galip çıkarak bu kategoride "2015'in En İyi Otomobili" seçildi.

Sportifliğini her zaman koruyan iki kişilik model, oyların %21.9'unu almayı başardı. Bunun yanı sıra, MINI Coupé genel sıralamada üçüncü sırada yer alarak, kazananlar podyumuna bir kez daha çıkmayı başardı.

Hiç yorum yok