Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

EUROASIA MOTO BIKE EXPODA 3 YENİ MODEL

26 Şubat - 01 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Eurasia Moto Bike Expo Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuar...

26 Şubat - 01 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Eurasia Moto Bike Expo Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda Borusan Otomotiv, BMW Motosiklet standında yeni modelleri ile boy gösteriyor. 

Çığır açan tasarımı ve eşsiz stili ile yeni R.1200.R, Superbike sınıfında standartları yeniden belirleyen, dinamizm ile sportifliğin kusursuz bileşeni yeni S.1000.RR ve son olarak geliştirilmiş teknolojisi ile F.800.R modelleri ilk kez motosiklet tutkunlarıyla buluşuyor. 

BMW Motorrad ürün yelpazesindeki modellerin çeşitli renk alternatifleri ile sergileneceği stantta ayrıca motosiklet kullanıcıları için BMW Motorrad Rider Gear sürücü donanımları sergilenecek. Motosiklet severlerin buluşma noktası haline gelen BMW Rider Academy de 9 numaralı BMW Motorrad standında yenilenmiş sürüş ve yeni rotaları içeren seyahat programları hakkında bilgi verecek.

Premium Finance, BMW Motorrad modellerinden birini satın almak için fuarı beklemiş olanları hayal kırıklığına uğratmayacak cazip finansman seçenekleri sunuyor. Cazip faiz oranları ve çeşitli kredi seçenekleri ile dileğiniz BMW Motorrad modeline sahip olmak mümkün.

Hiç yorum yok