Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALFA ROMEO 4C SPİDER ÖRTÜSÜ DETROİT OTOMOBİL FUARINDA KALDIRILACAK

Detroit’te 12 ocakta başlayacak olan Kuzey Amerika Otomobil Fuarı, Alfa Romeo’nun 4C Spider’ına da ev sahipliği yapacak.  Genel hatl...

Detroit’te 12 ocakta başlayacak olan Kuzey Amerika Otomobil Fuarı, Alfa Romeo’nun 4C Spider’ına da ev sahipliği yapacak. 

Genel hatları ile 4C ile aynı olan 4C Spider, sökülebilir kumaş tavana sahip. İsteğe bağlı olarak karbon fiber hard top tavan seçeneği ile de satın alınabilecek. 

Coupe versiyona göre, daha dikkat çeken farlara sahip olan 4C Spider, LED stop’ların yanı sıra yine isteğe bağlı olarak sunulan Akrapovic markasını taşıyan egzoz sistemine sahip. Ayrıca 4C’de 17 ile 19 inç arasında değişen dört yeni jant sunuluyor. Bu jantlar gri, kırmızı, sarı ve siyah fren kaliperleri ile kombine ediliyor. 

4C Spider’n gücü ise dört silindirli, 1.75 lt trubo beslemeli bir motordan geliyor. 240 bg güç ve 350 Nm tork üreten bu motor, çift kavramalı bir şanzıman ile birlikte sunuluyor. 

Paddle shift’ler ilevites değiştirmeye olanak sağlayan bu şanzımanın vites değiştirmesi ise 130 milisaniye sürüyor. 0-96 km/s hızlanmasını 4.1 sn’de tamamlayan 4C Spider 258 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor. akşam

Hiç yorum yok