Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ JEEP GRAND CHEROKEE TÜRKİYEDE SATIŞTA

Otomotiv tarihinde bir sınıfa ismini veren ender markalardan olan Jeep, makyajlanan Grand Cherokee’yi Türkiye’de satışa sundu. Kalit...

Otomotiv tarihinde bir sınıfa ismini veren ender markalardan olan Jeep, makyajlanan Grand Cherokee’yi Türkiye’de satışa sundu.

Kalite ve lükste çıtayı yükselten Amerikalı üretici, zengin donanımı ve yeni şanzımanıyla dikkat çekiyor. Kısa bir süre önce makyajlanan Grand Cherokee, 4.9 metreye yaklaşan boyu, 1.95 metrelik genişliği ve 1.8 metrelik yüksekliğiyle trafikte görülebilecek en iri otomobillerden biri. 

Heybetli tasarıma rağmen oldukça şık ve aynı zamanda da sportif görünen araç, yeni adaptif LED farlarıyla artık karanlıkta da kendini göstermeyi başarıyor. 

19 HOPARLÖRLÜ SES SİSTEMİ 
İç mekandaki en önemli değişiklik şanzıman. Yeni vites kolu hem şık hem de az yer kaplaması sebebiyle kullanışlı bir yapıda. 8.4 inçlik multimedya ünitesi, bize konuk olan Summit versiyonunda Harman Kardon imzalı bir ses sistemiyle geliyor. 

825 wattlık sistemde tam 19 hoparlör kullanılıyor. Gösterge yerine renkli TFT ekran Aracın gösterge tablosu artık 7 inçlik bir TFT ekran. Bu ekran, tercihe göre tam bir hız göstergesi, navigasyon, Selec-Terrain sistemi, Quadra-Lift gibi bilgileri ön plana çıkarabiliyor.Bugün

Hiç yorum yok