Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TIGER WOODS HERONUN REKLAM YÜZÜ OLDU

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Hero MotoCorp, ünlü golfçü Tiger Woods’u marka yüzü ilan etti. 2020’de 50 ülkeye yayılmayı planlayan...

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Hero MotoCorp, ünlü golfçü Tiger Woods’u marka yüzü ilan etti. 2020’de 50 ülkeye yayılmayı planlayan şirket bu işbirliğiyle dünya genelindeki görünürlüğünü artırmayı hedefliyor. 

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Hero MotoCorp, 14 kez dünya şampiyonu olan ve tüm zamanların en başarılı golfçüsü olarak bilinen Tiger Woods ile iletişim çalışmalarında Global Kurumsal İşbirliği’ne imza attıklarını duyurdu. 

 2 Aralık’ta Yeni Delhi’de yapılan basın toplantısında Hero MotoCorp’la hayata geçirdikleri işbirliğinden heyecan duyduğunu ifade eden Woods, “ortak bir vizyonu paylaştığım Hero MotoCorp’la böylesi bir projede bir arada olmak benim için onurdur” şeklinde konuştu. 

Halen Asya, Afrika, Güney ve Orta Amerika’da toplam 20 ülkede faaliyet gösteren Hero MotoCorp 2015 yılında Avrupa, 2016 yılında da Kuzey Amerika ve Brezilya pazarlarına girmeyi hedefliyor. 2020 yılında toplam 50 pazarda yıllık 12 milyonluk toplam satış rakamına ulaşmayı amaçlayan şirket, önümüzdeki 5 yılın sonunda da 100 milyondan fazla motosiklet satmış olmayı planlıyor. 

2020 yılı hedeflerine ilişkin büyüme sürecindeki marka iletişim çalışmaları için Tiger Woods’la anlaşan Hero MotoCorp geride bıraktığımız 20 yılda kriketten hokeye, golften futbola pek çok farklı spor branşına verdiği destek ve sponsorluklarla tanınıyor.

Hiç yorum yok