Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN R LOGOSUNU İLK KEZ BİR STATİON WAGON ÜZERİNDE KULLANDI

Volkswagen’in yüksek performans modellerinde kullandığı R logosunu bu kez çok farklı bir otomobilde kullandı. Golf’un station wagon versiyo...

Volkswagen’in yüksek performans modellerinde kullandığı R logosunu bu kez çok farklı bir otomobilde kullandı. Golf’un station wagon versiyonu artık R uzantısı ile Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. 

Basitçe station wagon’un pratikliğini hızlı bir hatchback’in performansını birleştiren bir otomobil olarak tanımlanan Golf R Variant, diğer modellerden farklı ön ve arka tamponunun yanı sıra radyatör ızgarası, dört çıkışlı egzoz, LED stoplar ile ayrılıyor. İçeride ise kumaş ve Alkantra karışımı spor koltuklar, mavi iç aydınlatma ve R logoları yer alıyor. 

2.0 lt’lik 300 bg gücünde turbo beslemeli bir motora sahip olan Golf R Variant’ın maksimum torku ise 380 Nm. Altı ileri oranlı çift kavramalı otomatik şanzıman ile gücünü dört tekerleğe birden aktaran otomobil 0-100 km/s hızlanmasını 5.1 sn’de tamamlarken maksimum hızı 250 km/s ile sınırlandırılmış. 

Ortalama yakıt tüketimi 7 lt/100 km olarak açıklanan station Golf R’ın CO2 emisyonu ise 163 g/km. Avrupa’da 2015’in ikinci çeyreğinde satışına başlanacak olan Golf R Variant’ın ilk teslimatları ise yaz aylarında gerçekleştirilecek. akşam

Hiç yorum yok