Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ HONDA CR-V PARİS AUTOSHOW DA SERGİLENECEK

İngiltere’de üretilen CR-V’nin ülkemiz pazarı için önemli bir yeniliği 1.6 lt’lik i-DTEC turbo dizel motorunun artık 160 HP güç ve 350 Nm t...

İngiltere’de üretilen CR-V’nin ülkemiz pazarı için önemli bir yeniliği 1.6 lt’lik i-DTEC turbo dizel motorunun artık 160 HP güç ve 350 Nm tork üreten bir versiyona da sahip olması. 

Daha da önemlisi bu motor, yeni tasarlanmış dokuz ileri otomatik şanzıman ile birlikte sunulacak. Böylece Türkiye pazarında çok talep gören 1.6 lt dizel motor ve otomatik şanzıman birlikteliği ile CR-V daha da güçlenecek. 

Araçta yapılan değişiklikler sadece motorla ilgili değil. Farlar, ön ızgara ve tampon yenilenirken, bambaşka bir görünüm elde edilmiş. Arkada da LED’li stop lambaları, yeniden tasarlanmış bagaj kapağı ve geliştirilmiş tampon dikkat çekiyor. 2014’ün ilk çeyreğinde dünyanın en çok satılan SUV’u olan CR-V, daha verimli dizel motoru ve yeni otomatik şanzımanıyla iddiası da artırmış oluyor. 

2.2 lt’lik dizelin yerini alan yeni motor, piyasadaki en iyi güç/verimlilik oranlarından birine sahip. Selefinden yüzde 20 daha az yakıt tüketen yeni motor, sınıf lideri 130 g/km’lik CO2 emisyonuna sahip. 

Dokuz ileri otomatik şanzımanlı versiyonun emisyonu ise 135 g/km olacak. İki tekerlekten çekişli, manuel şanzımanlı ve 120 HP’lik 1.6 i-DTEC motora sahip olan versiyonun satışına ise devam edilecek.automagg

Hiç yorum yok