Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KUVEYT TÜRKTE ARAÇ FİNANSMANINIZ HAZIR

Kuveyt Türk, düşük kâr oranlı araç finansmanıyla araç sahibi olmak isteyenlere destek oluyor.  Finansman destekleriyle sektörde konu...

Kuveyt Türk, düşük kâr oranlı araç finansmanıyla araç sahibi olmak isteyenlere destek oluyor. 

Finansman destekleriyle sektörde konumunu sağlamlaştıran Kuveyt Türk, araç finansmanında da adından söz ettirecek adımlar atmaya devam ediyor. Kuveyt Türk düşük kâr oranlı finansman desteği ile araba sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor. 

Kuveyt Türk, ekim sonuna kadar devam edecek olan düşük kâr oranlı araç finansman desteği ile sıfır araç sahibi olmak isteyenlere, kaskosunu Kuveyt Türk üzerinden gerçekleştirerek, 24 ay vadeli 0,96 ve 48 ay vadeli 0,99 kâr oranıyla cazip finansman desteği sağlıyor. 

Yanı sıra banka, yüzde 30’den başlayan peşinat oranlarıyla 5 yaşa kadar ikinci el araç satın almak isteyenler için de benzer avantajlar sunuyor. Yine kaskosunu Kuveyt Türk nezdinde gerçekleştiren ve İkinci el araç sahibi olmak isteyenlere bu kampanya dahilinde 24 ay vadede 0,99, 48 ay vadede ise 1,02 kâr oranıyla finansman desteği veriyor 

Kuveyt Türk, internet sitesinde verdiği hesaplama tablosu ile müşterilerine en uygun kar oranlarını inceleme ve taksit planları ile geri ödemelerini hesaplama imkanı sağlıyor. Ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü soru ve detaylı bilgiye en yakın Kuveyt Türk şubesinden ya da 444 0 123 / 0850 251 0 123 numaralı Kuveyt Türk Çağrı Merkezi'nden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok