Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FERRARI 458 M CENEVRE AUTOSHOWDA TANITILACAK

Ferrari, Cenevre Otomobil Fuarı’nda 458 M’i göstermeye hazırlanıyor. Markanın “142M” olarak adlandırdığı projede çift turbolu bir V8 kullan...

Ferrari, Cenevre Otomobil Fuarı’nda 458 M’i göstermeye hazırlanıyor. Markanın “142M” olarak adlandırdığı projede çift turbolu bir V8 kullanılacak. 

Kullanılacak yeni motorun hacmi 4 lt’nin altında olacak ve California T’de kullanılan 3.8 lt’lik motoru baz alacak. 675 bg güç üretecek olan motor ile birlikte 458 M, bire bir rakibi olan McLaren 650S’den daha fazla güç üretecek. 

Sıkıştırma oranı 12:1’e çıkartılan motorda Ferrari’nin “ion” adını verdiği vuruntu tespit sistemi kullanılacak ve sekiz silindir için ayrı ateşleme zamanı otomatik olarak ayarlanacak. 745 Nm’lik torku ile 650S’den 68 Nm daha fazla tork üretecek olan 458 M’de, Getrag tarafından üretilen çift kavramalı yedi ileri şanzımanın üzerinde de geliştirmeler yapılmış. 

Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek olan Ferrari 458 M’in aerodinamik özelliklerini geliştirmek için de değişiklikler yapılacak.akşam

Hiç yorum yok