Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DERBİ’DEN YOLLARIN YILDIZI OLACAK İKİ YENİ MODEL

İspanyol asıllı motosiklet markası Derbi, iki yeni modelini motosiklet tutkunlarının beğenisine sunuyor.    Derbi, motosiklet tutkunlar...

İspanyol asıllı motosiklet markası Derbi, iki yeni modelini motosiklet tutkunlarının beğenisine sunuyor. 
 
Derbi, motosiklet tutkunlarının beğenisine sunduğu iki yeni modeliyle road ve enduro segmentlerine büyük hareket getirecek. Tam bir asfalt uzmanı: Derbi STX Sportif ve agresif tasarımıyla road segmenti meraklılarının yeni gözdesi olacak Derbi STX, dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. 

Yüksek verimli motora sahip Derbi STX, optimum düzeyde performansı ve minimum düzeyde yakıt tüketimiyle motosiklet tutkunlarının yeni gözdesi olmaya aday. İkili reflektörlü ön farlar, led arka lamba grubu ve göstergeler, geniş 17'' tekerler Derbi STX’in mükemmel tasarımını tamamlıyor. 

Derbi ETX tüm yol yüzeylerine uyum sağlıyor Tüm yol yüzeylerine uyum sağlayan çok karakterli bir motosiklet olan Derbi ETX, ilk görüşte etkileyen tasarımı, arazi tarzını vurgulayan pürüzlü tekerleri, yüksek çamurlukları ve yüksek verimli motoruyla segmentinde fark yaratıyor. Optimal performansı ve düşük yakıt tüketimi ile bütçeye uygun olan Derbi ETX, birinci sınıf kalitedeki parçalarıyla performans / fiyat oranı çok yüksek bir performans sağlıyor. 

Analog &dijital gösterge paneli, led arka lamba grubu ve göstergeler, her türlü araziye uygun gövde, geniş 17'' tekerler ile Derbi ETX, en zor yolların bile parlayan yeni yıldızı olacak. 

Derbi STX 1.700 Euro, Derbi ETX 1.800 Euro’dan satışa sunulmaktadır.

STX Motor Tek silindir, 4 zamanlı Silindir Hacmi 149 cc Motor Gücü 12 Hp - 8.000 RPM İç çap ve strok 62 mm x 49,5 mm Zamanlama dişlisi Tekli üstten mil, 2 sübaplı Marş motoru Elektrikli Yağlama Islak karter ile Yakıt besleme sistemi KEIHIN 22 mm karbüratör 

Soğutma Hava ile Şanzıman 5 vites Debriyaj Çoklu diskli ıslak debriyaj Şasi Kalıplanmış destekli çelik Ön süspansiyon 37 mm hidrolik çatallar Arka süspansiyon Ayrı depo, ayarlanabilir yay ön yükleme ile 2 hidrolik amortisör. 

Ön fren Ø 240 mm disk Ø iki pistonlu kaliper ile Arka fren 104 mm kampana Ön tekerlek Alüminyum alaşım 17” x 2,15 Arka tekerlek Alüminyum alaşım 17” x 2,75 Ön lastik 90/90 - 17” 49S Arka lastik 110/80 - 17” 57S Uzunluk 2000 mm Genişlik 760 mm Dingil mesafesi 1330 mm Yakıt deposu 18 litre Tasdik Euro 3

Hiç yorum yok