Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DACİA YETKİLİ SATICILARINDAN KUPON ALIN LOGAN MCV KAZANMA ŞANSI YAKALALYIN

Ramazan ayı içerisinde Dacia Yetkili Satıcılarınızdan kuponunuzu alıp yenidacialoganmcvkazan web sitesinden çekilişe katılın, bir yeni Loga...

Ramazan ayı içerisinde Dacia Yetkili Satıcılarınızdan kuponunuzu alıp yenidacialoganmcvkazan web sitesinden çekilişe katılın, bir yeni Logan MCV kazanma şansı yakalayın!

Bu kampanya 08.07.2014 (00:01) - 31.07.2014 (23:59) tarihleri arasında düzenlenmiştir. Yeni Dacia Logan MCV Kazan kampanyası kapsamında; kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki Dacia Yetkili Satıcılarına gelen ve Dacia otomobillerle ilgilenen müşterilere verilecek olan üzeri örtülü şifreli kampanya katılım kartı ile www.yenidacialoganmcvkazan.com internet adresine ücretsiz girerek, sitede bulunan kayıt formuna katılım kartında yer alan şifre, ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu, e-posta ve adresini yazıp, katılımcı iletişim bilgilerinin Dacia tarafından yapılacak pazarlama kampanyaları bilgilendirmelerine yönelik iletişim izni onayını evet ya da hayır olarak belirten müşterilere 1 çekiliş hakkı (kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır) verilecektir. 

Mükerrer katılımlarda ilk gönderilen şifre kabul edilecek, diğerleri elenecektir. Şifre, ad, soyad ve adres bilgileri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. 

Çekilişte; 1 kişi DACIA Yeni Logan MCV Ambiance 1.2 16V 75bg, 2014 Model Otomobil kazanacaktır.   Kazanan talihliler 08.08.2014 tarihli Posta Gazetesi Türkiye baskısında ve www.yenidacialoganmcvkazan.com internet sitesinde ilan edilecektir.

Hiç yorum yok