Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YAPIKREDİ VERİMLİ KARTTAN ÇİFTÇİLERE 6 AY FAİZSİZ AKARYAKIT VE NEW HOLLAND TRAKTÖR HEDİYE

Yapı Kredi, tüm değerli çiftçilerimize tarımsal ihtiyaçlarını zorlanmadan, hasadına uygun şekilde ödeyebilecekleri “Verimli Kart’ı sunuyor!...

Yapı Kredi, tüm değerli çiftçilerimize tarımsal ihtiyaçlarını zorlanmadan, hasadına uygun şekilde ödeyebilecekleri “Verimli Kart’ı sunuyor! 

Verimli Kart ile tarımsal faaliyetlerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz tohum, fide-fidan, gübre, zirai ilaç, akaryakıt, yem, tarımsal alet vb. alımlarınızı, anlaşmalı Verimli Kart üye işyerimizden, üstelik faizsiz yapabilirsiniz. 

Kartınızla ATM ve şubelerimizden nakit çekim de yapabilir, tüm borcunuzu hasadınızdan sonra tek seferde geri ödeyebilirsiniz. Dünya Çiftçiler Günü’nde Çiftçilerimize 6 Ay Faizsiz Akaryakıt ve New Holland Traktör Hediye! Artık, Verimli Kart sahibi çiftçilerimiz, anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapacakları akaryakıt alışverişlerinde 6 ay boyunca %0 faiz ayrıcalığından yararlanıyor. 

Ayrıca, 30 Nisan-21 Ekim 2014 tarihleri arasında Verimli Kart alan çiftçilerimiz, çekilişle* 10 adet New Holland traktörden birini kazanma şansı yakalıyor! Siz de Yapı Kredi’den Verimli Kart’ınız alın, hem binlerce üye işyerindeki faizsiz alışveriş fırsatlarından yararlanın, hem de traktör hediyesini kaçırmayın!

Hiç yorum yok