Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ RENAULT TRAFİC YAZIN YOLLARDA OLACAK

Ön kısmında Renault’nun yeni marka kimliğinin sembolü olan daha büyük bir logo bulunan yeni model, daha geniş ve ince farlarıyla dinamik bi...

Ön kısmında Renault’nun yeni marka kimliğinin sembolü olan daha büyük bir logo bulunan yeni model, daha geniş ve ince farlarıyla dinamik bir görünüm kazanmış. Geniş ve iddialı bir hava girişi ile iki ızgara arasında yer alan gövde rengi şerit aracın dinamizmini artırıyor. 

Yeni Renault Trafic, 270 versiyondan oluşan zengin ürün gamı ile her ihtiyaca uygun bir araç sunabiliyor. İki farklı uzunluğa sahip olan araç; panelvan, kombi, alçaltılmış şasi kabin ve minibüs versiyonları ile birlikte, anlaşmalı üst yapı firmaları ve Renault Tech’in ürettiği çözümleri içeren sayısız versiyona sahip. 

Böylece ihtiyaca uygun olarak özelleştirilebiliyor. Üçüncü nesil Trafic, yeni nesil turbo şarjlı motorları ile esneklik ve ekonomiyi aynı anda sunuyor. Renault’nun geliştirdiği R9M kodlu en son jenerasyon 1.6 dCi motoru temel alan Trafic, bu güç ünitesinin iki farklı versiyonuna sahip olacak. Bu motorlardan biri klasik olarak tek turboya sahipken, ikinci versiyon çift turbo ile oldukça güçlü olacak. 
Yakıt tüketimi 6.0 lt/100 km’ye kadar inen çift turbolu versiyon araç tam yüklü olduğunda dahi, düşük devirlerde sunulan yüksek tork sayesinde performanstan ödün vermiyor.(automagg)

Hiç yorum yok