Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İNCİ AKÜ ÜST SEGMENT ÜRÜNÜ NANOGOLD’A START-STOP ÖZELLİĞİ EKLEDİ

İnci Akü NanoGold Start-Stop ELA, üst segment ve standart start-stop araçlar için özel olarak tasarlanmıştır.  Güçlendirilmiş yüksek k...

İnci Akü NanoGold Start-Stop ELA, üst segment ve standart start-stop araçlar için özel olarak tasarlanmıştır. 

Güçlendirilmiş yüksek kaliteli plakalara ek olarak Nano Kristal Teknolojisi ile hazırlanmış özel pasta formülü sayesinde, yeni nesil yüksek elektrik tüketimi olan araçlarda dahi hiçbir bakım gerektirmeden, ekstra uzun ömür ve ekstra performans sağlamaktadır. 

Start-Stop Teknolojisi Nedir ? 
Start-Stop yani “Dur-Kalk” sistemi, trafiğin yoğun olduğu zamanlarda ya da trafik ışıklarında aracınız hareket etmediği zaman motoru otomatik olarak durdurup, sürücü debriyaja bastığı anda ise tekrar çalıştırarak, enerji kaybını önlemeye yardımcı bir sistemdir. 

İnci Akü Super Special Taksi aküsü 
İnci Akü, Super Special serisinde ticari taksilere özel bir akü geliştirdi; Super Special Taksi. Zorlu trafik koşullarında çok sık marş basan ticari taksiler, binek araçlara göre çok daha fazla mesafe kat eder. Dolayısıyla standart binek araç aküleri kullanıldığında yeterli performans alınamaz. 

Neden Taksi Aküsü ? 
Taksi aküsü, ticari taksilerin maruz kaldığı koşullar göz önüne alınarak özel olarak güçlendirilmiş plakalar ile üretilmiştir. Benzinli , Dizel ve LPG’li araçlara uygun olarak geliştirilen Taksi aküsü, tam çerçeveli plakalar ve glassmat seperatörler sayesinde daha uzun ömürlüdür.

Hiç yorum yok