Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA AURİS TOURİNG SPORTS’UN TÜRKİYE LANSMANI 23 OCAKTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

yaptığımız araştırma sonucu 2013 model toyota Auris Touring Sports hakkında şu bilgileri derledik Segmentin en iyi bagaj bölmesini ve ...

yaptığımız araştırma sonucu 2013 model toyota Auris Touring Sports hakkında şu bilgileri derledik


Segmentin en iyi bagaj bölmesini ve işlevselliği ile şık tasarımı birleştiren, yeni Toyota Auris Touring Spor benzinli ve dizel alternatifleri bir dizi ek olarak tam bir hibrid motor ile kullanılabilir segmentinde ilk vagon bodystyle olduğunu. 

Sadece 85 g / km CO2 emisyonu ile, Auris Hybrid Touring Spor segmentinde en verimli motor vardır. Pili arka koltukların altında yer almaktadır çünkü, Toyota'nın Hybrid Synergy Drive teknolojisinin kurulumu loadspace (en fazla 2.047 mm uzunluk) veya bagaj kapasitesi (en fazla 1.658 litre) ya hiçbir uzlaşma sağlar. 

Ayrıca, yeni Toyota Auris Touring Spor müşterilerine Toyota'nın Easy Flat, tek dokunuşla katlanabilir arka koltuklar, çift seviye loadspace zemin, makara tipi bagaj net kombine avantajlar sunmak için sadece C segment sedan ve iki yönlü kasa kapağı. 

Wagon gövde tarzı türevleri şu anda bu satışların% 75 filo pazarına atfedilen ile, C-segment pazarının 25% temsil eder. Yeni Auris Touring Spor daha fazla Avrupa satışlarının ilk tam yıl 2014 yılında 5.0 üzerinden% modelin pazar payı artırmak için yardımcı Auris aralığının itiraz genişletecek. 

Toyota Auris Touring Spor müşterilerine Toyota'nın Easy Flat, tek dokunuşla katlanabilir arka koltuklar, çift seviye loadspace zemin kombine avantajlar sunmak için sadece C segment sedan, iki yönlü bir kasa kapağı, bir makara tipi bagaj net, bir alışveriş çantası kanca, alüminyum tavan rayları, üç 12-Volt aksesuar prizinin (bagaj bölmesinde dahil olmak üzere) ve bir güverte lamba. 

Bu fonksiyonel özelliklerin pratiklik daha bir torpido gözü, bir güneş gözlüğü tutucu, kat kanca, bir bozuk para kutusunu, 4 fincan ve 4 şişe tutucular, belge sahibi ile bir sürgülü orta konsol kol dayama dahil olmak üzere depolama alanları cömert bir dizi ile takviye, ve bir pano ve küçük eşyalar için arka orta konsol depolama alanı. Sol ve sağ bölmesi yan duvar kutuları şeklinde çeşitli yardımcı depolama alanları, ve loadspace deckboard altında ikincil ön ve yan kutularından bagaj alanı da yarar. 

Hatchback versiyonu daha düşük 100 mm - eşik yüksekliği, yeni tampon ve bagaj kapağı tasarımı sadece 624 mm sayesinde. Yeni, isteğe bağlı Çekme Paketi 345 kg kadar yedekte yüklere Auris Hybrid Touring Spor sağlar. 

Yeni hatchback olduğu gibi, Toyota Auris Touring Spor 'cesur, dinamik dış tasarımı modelin genel yüksekliğinde azalma ve ağırlık alt merkezi tarafından sunulan dinamik gelişmeler aerodinamik faydaları en üst düzeye çıkarır. 

Yeni dış tasarımı mükemmel bir aerodinamik performansa sahiptir. Sadece Cd 0.28 Auris Touring Spor 'sürtünme katsayısı yakıt tüketimini azaltarak katkıda bulunur. 

ön tampon içinde büyük, trapezoid şeklinde alt ızgara seti, ve yeni farlar arasında tam genişliği çalışan daha küçük bir üst ızgara bulunuyor. 

Toyota Auris Touring Sports, yeni tampon ve bagaj kapağı tasarıma sahiptir. Auris aralığının geri kalanında olduğu gibi, farklı bir, sarma Arka kombinasyon lambası tasarımı arka kanat, yeni D sütunu tasarımının ve arka ekranınızın şekline pekiştiriyor....(forumotomobil)

Hiç yorum yok