Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİCHELİN İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA PROJESİ

Michelin, “İyi Dersler Şoför Amca” Projesiyle Servis Şoförlerini Trafik ve Öğrencilerle İletişim Konusunda Eğiten Michelin, Türkiye’ye o...

Michelin, “İyi Dersler Şoför Amca” Projesiyle Servis Şoförlerini Trafik ve Öğrencilerle İletişim Konusunda Eğiten Michelin, Türkiye’ye olan bağlığını “İyi Dersler Şoför Amca” sosyal sorumluluk projesiyle perçinledi. 

Avrupa Komisyonu’nun trafik kazalarından kaynaklanan ölümleri % 50 oranında azaltma hedefine yardımcı olmak üzere Avrupa Yol Güvenliği Şartı’ına imza atan Michelin, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Türkiye’deki trafik kazalarının önlenmesine katkıda bulunmak üzere, servis şoförlerini güvenli sürüş konusunda eğitti. 

Uzun yıllardır yol güvenliği üzerine çalışmalar yapan Michelin, Türkiye’deki trafik kazalarının önlenmesine katkıda bulunmak üzere, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde “İyi Dersler Şoför Amca” sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. 

2012 yılında 25 il ve 275 ilçede 13 binin üstünde servis şoförü güvenli sürüş konusunda bilinçlendirildi. 

Öte yandan, sürücülere, servislerde zamanlarının önemli bir bölümünü geçirdikleri çocuklara davranışlarıyla doğru rol model olmalarını sağlayabilmek üzere “İletişim ve Davranış” eğitimleri ile acil durumlarda müdahale etmelerine yardımcı olacak “İlkyardım” eğitimleri de verilmişti.

Hiç yorum yok