Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUBARU WRX STI SATIŞA ÇIKIYOR

Subaru'nun yeni nesil WRX STI’ı altın kaplamalı BBS alüminyum jantlara sahip 1000 adetlik sınırlı ‘lansman serisi’ olarak satışa sunula...

Subaru'nun yeni nesil WRX STI’ı altın kaplamalı BBS alüminyum jantlara sahip 1000 adetlik sınırlı ‘lansman serisi’ olarak satışa sunulacak. 

 Japon otomotiv üreticisi Subaru, yeni nesil WRX STI’ı Detroit’te görücüye çıkardı. Markanın “Kontrolünüz Altındaki Saf Güç” sloganıyla tanıttığı araç, WRX ailesinin en güçlü versiyonu konumunda. 

Araç, nisan ayından itibaren WR mavisi renkli, altın kaplamalı BBS alüminyum jantlara sahip 1000 adetlik sınırlı ‘lansman serisi’ olarak satışa sunulacak. 

Nürburgring’de denendi Geliştirme aşamasında birçok ülkede farklı iklim ve yol koşullarında test edilen WRX STI, Almanya’nın Nürburgring pistinde tamamlanan ultra-yüksek hızlı yol testleriyle daha sağlam ve rijit bir gövde ve şasiye kavuşmuş. 

Ayrıca, daha keyifli bir sürüş için Çok Modlu Araç Dinamikleri Kontrolü (VDC) ve Aktif Tork Vektörleme sistemleri de donanımlar arasındaki yerini almış. Şık tasarım algısı 25 milim genişletilen aks mesafesiyle arka bacak mesafesini artırılırken, daha iyi bir görüş ve şık tasarım algısı için A direğinin alt kısmı 200 milim öne ve kapı panellerine monte edilmiş olan yan aynalara kadar uzatılmış. 

305 beygirlik Boxer Yeni WRX STI’da, 2.5 litrelik turbo beslemeli Boxer motor görev alıyor. 305 beygir güç ve 393 nm tork üreten motor, güçlendirilmiş 6 vitesli manuel şanzımanla kombine ediliyor. Yenilenen manuel şanzıman güçlü ve hassah vites geçişlerini sağlayabilmek için yeniden tasarlanmış. BUGÜN GAZETESİ

Hiç yorum yok