Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES BENZ SPRİNTER 4X4 TANITILDI

Mercedes-Benz, Sprinter minibüsün sadece Avrupa ülkelerinde satılacak dört tekerlekten çekişli versiyonunu tanıttı.  Sprinter 4x4, ...

Mercedes-Benz, Sprinter minibüsün sadece Avrupa ülkelerinde satılacak dört tekerlekten çekişli versiyonunu tanıttı. 


Sprinter 4x4, motor gücünü gerektiğinde bir düğmeye vasıtasıyla ön ve arka akslar arasında 35/65 oranında paylaştırabiliyor. Araç standart bir Sprinter minibüse göre daha yerden yüksek bir yapısı bulunduğu daha geniş yaklaşma ve uzaklaşma açılarına sahip. 

Minibüs bu sayede karda veya arazi şartlarında daha rahat ilerleyebiliyor. Yeni Sprinter 4x4 yeni ızgara, revize edilmiş ön tampon, yeni aydınlatma grubu, tamponlara entegre sis ve geri vites aydınlatmaları, yeni tampon ile diğer Sprinterlerden ayrışıyor. 

Aracın iç mekanında getirdiği yenilikler arasında ise yeni ön koltukları, direksiyon simidini ve havalandırma kanallarını sayabiliriz. 

Minibüs 129 HP güç, 305 Nm torka sahip 2.1 litrelik dört silindirli ve 190 HP güç, 440 Nm tork üreten 3.0 litrelik V6 dizel motorlara sahip. Mercedes-Benz Sprinter 4x4 versiyonu Almanya'da standart bir Sprinter minibüse göre 2 bin 250 Euro daha pahalı olacak.ZAMAN

Hiç yorum yok