Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUZUKİ A WİND TAYLAND AUTOSHOWDA TANITILDI

Suzuki , Tayland otomobil fuarında yeni hatchback modelinin tanıtımını yaptı.  Japon otomobil üreticisinin A:Wind adıyla piyasaya sü...

Suzuki, Tayland otomobil fuarında yeni hatchback modelinin tanıtımını yaptı. 


Japon otomobil üreticisinin A:Wind adıyla piyasaya sürmeyi planladığı konsept otomobilinin, A segmentin de olduğunu belirttiler. 

3600mm Uzunluk x 1600mm Genişlik x 1540mm Yüksekliği olan otomobil 2425mm dingil aralığına sahip. Motor olarak 3 silindirli ve 995cc hacme sahip CVT otomatik vites benzinli motor kullanılmış. 16 Inch çelik jantlar kullanılmış. 

Tayland otomobil fuarında, sarı (enerji sarı) renginde tanıtımı yapılan Suziki A:Wind otomobilin, Skoda Citigo'yu hatırlatan tasarıma ve hatlara sahip. Krom kaplama kapı kollarına ve çift krom ön ızgara barlara sahip. 

Ön ızgaralardan, xeon farlara kadar uzanan bu barlar, kendisini farklı kılmış ve dinamik bir görünüm sağlamış. Aracın iç görünümünde iki renk seçeneği mevcut. İç tasarımının ise Suziki otomobillerin standart modellerinden alınmış olduğu görülüyor. Bu sene özellikle çok tutulduğunu düşündüğümüz, dokunmatik ekran bu araç içinde bulunuyor. 

Her ne kadar konsept otomobil gibi görünmesede, aracın konsept otomobil olduğunu ve Auto Expo 2014 fuarında tanıtımı gerçekleştirildikten sonra, lanse edilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok