Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT UN YENİ AMİRALİ 301 OLDU

Peugeot Türkiye Genel Müdürü Marc Bergeretti, lansmanı yaklaşık 1 yıl önce gerçekleştirilen 301 modelinin çoktan Peugeot'nun amiral gem...

Peugeot Türkiye Genel Müdürü Marc Bergeretti, lansmanı yaklaşık 1 yıl önce gerçekleştirilen 301 modelinin çoktan Peugeot'nun amiral gemisi olduğunu söyledi. 


Bergeretti, yaptığı açıklamada, bu yıl ekim ayı itibariyle Peugeot'un Türkiye'deki satışlarının geçen seneye göre yüzde 14'lük bir artış gösterdiğini belirtti. Bergeretti, yılın ikinci altı ayında Türk lirasının döviz karşısında değer kaybetmesinin ve faiz artışlarının satışlara olumsuz yansıdığını söyledi. 

Kur değişikliğinin etkisini hemen göstermediğini, eylül ve ekim ayları itibariyle satış rakamlarında gerilemenin başladığını dile getiren Bergeretti, yıl sonu itibariyle satış hedeflerini 33 binler civarında revize etmek durumunda kaldıklarını belirtti. 

Eylül ve ekim satışlarının yıl sonu satış hedeflerini revize etmelerine yol açtığını ifade eden Bergeretti, Peugeout'un sektördeki pazar payının yüzde 4 civarında olduğunu açıkladı. 

Her zaman daha çok satış gerçekleştirmek ve pazardan daha fazla pay almak adına mücadele ettiklerini ancak bunun kolay olmadığını vurgulayan Bergeretti, "Türkiye pazarı da Avrupa'daki olgunlaşmış pazarlar gibi davranmaya başladı. Artı 1 puan pazar payı kazanabilmek çok maliyetli hareketler gerektiriyor" diye konuştu. 

YENİ 308 GÖRÜCÜYE ÇIKACAK 
Marc Bergeretti, yeni yılda çok önemli faaliyetler gerçekleştireceklerini dile getirerek, 2014'ün ilk aylarında yeni 308 modelinin lansmanını yapacaklarını söyledi. Bergeretti, gelecek yıllarda 301 modeli üzerinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.HABERTURK

Hiç yorum yok