Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

METRO TURİZM BİLETLERİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Metro Turizm'in tüm iç hat seferlerinde 2014 sonuna kadar bayramlar ve sömestr dahil hem tek gidişte hem gidiş-dönüşte %50 indirim sağla...

Metro Turizm'in tüm iç hat seferlerinde 2014 sonuna kadar bayramlar ve sömestr dahil hem tek gidişte hem gidiş-dönüşte %50 indirim sağlayan Groupon 3 TL! 

Dilediğiniz yöne açık bilet alabilirsiniz! Ulaşımın dev ismi Metro Turizm, varmak istediğiniz yerde oluncaya dek özel bir dünya sunmak için sizi koltuklarına davet ediyor

Türkiye'de ulaşım sektöründeki ilk 5 isim arasında yer alan Metro Turizm, 850 acentası, genç ve kapsamlı filosu, seçkin personeli ve son model araçlarıyla 1992'den günümüze güvenle yola devam ediyor. 

Günde ortalama 1200 sefer yapan, yılda ortalama 20 milyon yolcu taşıyan Metro Turizm, 81 ilde iç hat ve Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan dış hat seferleriyle ulaşımın sektördeki lider isimlerinden olmayı sürdürüyor. 

Ankara-İstanbul hattından yola çıkan Metro Turizm, Türkiye çapında gidilmemiş nokta bırakmama hedefiyle yayılarak ulaşımda geniş bir ağ kurdu. Şube ve yazıhanelerine, araçlarına, personeline, bünyesinde bulunan her detaya profesyonel bir kurumsallıkla özen gösteren Metro Turizm, şehir içi servisleriyle de konuklarına ulaşımda ekstra konfor sunuyor. 

Mercedes Travego, Setra, Man Fortuna, Temsa Safir, Neoplan Starliner gibi son model araçlarında açık büfe ikram çeşitleri, her koltukta 12 kanal TV yayını, kablosuz internet olanağı sunan Metro Turizm, yolculuklarınızda tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor.
 

Koşullar Kupon kodlarınızı Metro Turizm acentalarında, Metroturizm.com.tr' de ve 444 34 55 numaralı Metro Turizm Çağrı Merkezi üzerinden bilete çevirebilirsiniz. 

Groupon'unuz hem tek yön hem de gidiş-dönüş biletlerde geçerlidir. Groupon'larını 30 Kasım 2013'e kadar bilete çevirmeniz gerekmektedir. Satın aldığınız biletleri dilediğiniz farklı bir tarihte kullanabilmek adına açık bilete çevirebilirsiniz. Biletlerin açığa alınması işlemi sadece acenteler tarafından yapılmaktadır. Groupon'unuz tüm iç hat seferlerinde geçerlidir. 

Ulaştırma Bakanlığı tebliği geregi her seferde otobüs kapasitesinin %10'u kadar kampanyadan faydalanan yolcu taşınır

Ayrıntılı bilgi groupon,metro turizm web siteleri ve metro turizm bilet satış noktalarında