Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT 3008 MAKYAJLANDI

Dünyada 500 binlik satış rakamlarıyla son yıllarda zor bir dönem geçiren Fransız üreticinin en güvendiği modellerden biri olan ve ülkemizde...

Dünyada 500 binlik satış rakamlarıyla son yıllarda zor bir dönem geçiren Fransız üreticinin en güvendiği modellerden biri olan ve ülkemizde de oldukça ilgi gören 3008 daha güçlü bir karaktere büründü. 


Otomobil, gerçekleştirilen yenileme operasyonuyla Peugeot'un son dönemdeki kurumsal yüzünü aldı. Yeni 3008'deki en kapsamlı değişiklik otomobilin ön tarafın yaşanırken, arka kısımda ve iç mekandaki yenilikler biraz daha kısıtlı boyutta. 

 Hatcback otomobilin dinamizmi, MPV'nin fonksiyonelliği, SUV sınıfının gelişmiş mimarisinin harmandığı Peugeot 3008 Crossover, 4365 mm. uzunluğa ve 1837 mm genişliğe sahip. 

Yeni 3008, ön kısmındaki 24 GHz'lik radar ile öndeki araçlarla aradaki mesafeyi sürekli hesaplayan sürücüye bildiren Distance Alert sistemi, park ederken ön ve arka kısımlardaki mesafeyi bildiren sistem, adaptif xenon aydınlatma, otomatik olarak katlanıp açılabilen navigasyon ekranı gibi teknolojik donanıma sahip. 

Peugeot 3008, markanın diğer modellerinden bildiğimiz 1.6 litrelik benzinli ve dizel motorların yanı sıra dünyada ilk kez uygulanan Hybrid motora sahip. 160 hp'lık dizel 2 litre HDİ FAP motoru ve 27 KW'lık elektrikli motoru bir araya getiren Hybrid4 sistemi 100 kilometrede 3,4 litre yakıt tüketirken kilometrede 88 gram karbon salınımı yapıyor.ZAMAN