Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İNCİ AKÜ ALANA 6 AY YOL YARDIM BEDAVA

İnci Akü Yol Yardımı hizmeti Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ve yasaların karayolu olarak tanımladığı yollar dâhilinde geçerlidir....

İnci Akü Yol Yardımı hizmeti Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ve yasaların karayolu olarak tanımladığı yollar dâhilinde geçerlidir. Hizmet alımı aktivasyon tarihinden 7 gün sonra başlar. 

İnci Akü Yol Yardımı hattı aranmadan yol yardımı kapsamındaki hizmetlerin alınması durumunda geri ödeme yapılamaz. Hizmetten yararlanabilmek için akumbitti.com.tr adresi üzerinden veya 0532 752 5 258 no’lu numaraya aşağıda belirtildiği şekilde SMS atılarak aktivasyonun yapılması zorunludur. 

Aksi halde hizmet verilemez. İnci Akü Yol Yardım Hizmeti, 62 ve 75 Ah İnci Akülere verilecek olup etiket üzerinde 7 haneli alfanumerik kod bulunan aküleri kapsamaktadır. 

Etiket üzerinde 7 haneli alfanumerik kod bulunmayan aküler kapsam dışıdır. 5-Hizmet; 62 ve 75 Ah İnci Akü satın almış olan ve Motorlu Araç Tescil Belgesi’nde otomobil, 4x4 arazi araçları ve maksimum ağırlığı 3,5 tonu aşmayan hafif ticari araçları kapsamaktadır. 

İnci Akü Yol Yardımı hizmetinde, Ticari araçlar, taksi ve kamu hizmeti veren araçlar kapsam dışıdır. 

Arıza durumunda aracın çekilmesi : Aracın, arıza nedeniyle yolda kalması halinde, aracın hareketsiz kaldığı yerden en yakın servise çekimini 300 TL’ye kadar limitle gerçekleştirecektir. 

Lastik değiştirilmesi hizmeti : (Malzeme ve işçilik müşteriye ait) Araç ile yolculuk esnasında, aracın her iki lastiğinin patlaması veya zarar görmesi durumunda, aracın en yakın tamirhaneye ulaştırılmasını sağlayacak ve nakil masraflarını karşılayacaktır. 

Tek lastiğin patlaması durumunda ise, patlak lastiğin araçtaki yedek lastik ile değişimi gerçekleştirilecektir. 

Daimi ikametgaha seyahat veya geri dönüş seyahati : 
Sınırsız İkametgah ili dışında, tamir süresi aracın servise çekim işlemini 48 saat aşarsa, müşterinin daimi ikametgah’a dönüşlerinde veya müşteri seyahate devam etmek isterlerse, seyahat için planlanan yere kadar otobüs, tren, feribot veya deniz otobüsü ile seyahatleri sağlanacaktır veya önceden onaylanan otobüs, tren veya feribot ile yapılacak seyahatin masrafları, müşterinin harcama belgelerini beyan etmesi kaydıyla ödenecektir. 

Ancak, seyahate devam tanımlamasına göre bu son seçenek dahilinde yapılacak olan masrafların, daimi ikametgah’a dönüş masraflarını aşmaması gerekir. 

Aracın geri getirilmesi için seyahat Eğer çekim sonrasında yapılacak tamir, aracın 72 saatten fazla bir süre hareketsiz kalmasını gerektiriyorsa, aracı daimi ikametgah’a götürmek için müşterinin tayin ettiği herhangi bir kişinin, aracın tamir edildiği veya bulunduğu mekana kadar yaptığı seyahat masraflarını karşılayacaktır.

Aracın tamirat masrafının kendi cari piyasa değerinden fazla olması halinde, bu madde çerçevesindeki herhangi bir masraf ödenmeyecektir. Aracın arızalanması nedeniyle konaklama Eğer arızanın onarımı 24 saat içinde tamir edilemez ise azami 3 güne kadar 100 TL limitle, aracın onarımını bekleme amacıyla konaklama masrafları (standart oda+kahvaltı) karşılanacaktır. 

Konaklama ve seyahate devam veya İkametgaha dönüş hizmetleri aynı anda verilememektedir. Bilgi ve Organizasyon Hizmetleri Bilgi ve organizasyon servislerinde bağlantı İncitaş tarafından sağlanacaktır.

Alınacak hizmetlerle ilgili masraflar sigortalı tarafından ödenecektir. Tavsiye edilen servis biriminden hizmet alıp almamak sigortalı’nın isteğine bağlıdır. Alınan hizmetlerle ilgili doğabilecek sorunlardan hizmeti doğrudan sağlayan servis birimi sorumlu olacaktır. 

İndirimli Kiralık Araç Anlaşmalı firmalar vasıtası ile kiralık araç organizasyonlarında araç sahibi %40’ a varan özel indirimlerden faydalanacaktır. 

Turistik Bilgiler Araç Sahibi’nin isteği doğrultusunda seyahatler, ülkeye giriş ile ilgili yasal zorunluluklar, gümrük işlemleri ve sağlık koşulları hakkında bilgi sağlayacaktır. Seyahat acentaları, turizm ofisleri, turist rehberleri, turizm polisi, büyükelçilik ve konsolosluklar, vize ve pasaport işlemleri ile ilgili bilgi verilecektir. 

Yol, kaza ve hava durumu bilgileri Araç Sahibi’nin talebi üzerine Türkiye’de yol ve kaza durumu, otomotiv yetkili servis ve bayileri hakkında bilgi sağlayacaktır. 

Ulaşım araçları ile ilgili bilgiler Araç Sahibi’nin talebi üzerine havayolu, denizcilik işletmeleri, karayolu, yat işletmeleri, demiryolları seferleri, rent a car (profesyonel sürücü hizmeti) ile ilgili adres ve telefon bilgileri verilecek, bu hizmetlerle ilgili mümkün olabilen durumlarda rezervasyon yapılacaktır. 

Döviz kurları bilgileri Araç Sahibi’nin talebi üzerine son 5 yıla ait döviz kurları bilgileri verilecektir. Restoranlar ve eğlence merkezleri hakkında bilgi Araç Sahibi’nin talebi üzerine çeşitli restoran ve eğlence merkezleri hakkında adres ve telefon ile birlikte detaylı bilgi verilecek ve mümkün olabilen durumlarda rezervasyon yapılacaktır. 

Konaklama ile ilgili bilgi Araç Sahibi’nin talebi üzerine farklı türdeki konaklama imkanları ile bilgi verilecek ve mümkün olabilen durumlarda rezervasyon yapılacaktır. 

ve dahası için detaylı bilgi inciakü web sitesinde