Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW MOTOSİKLETLERİ CYCLE WORLDÜN 2013 YILININ EN İYİ ON MOTOSİKLETİ KATEGORİSİNİN DÖRDÜNÜ ELDE ETTİ

BMW motosikletleri Cycle World dergisinin 2013 Yılının En İyi On Motosikleti sıralamasında dört modelle yerini aldı.  38. yıllık En ...

BMW motosikletleri Cycle World dergisinin 2013 Yılının En İyi On Motosikleti sıralamasında dört modelle yerini aldı. 


38. yıllık En İyi On listesinin bulunduğu derginin Eylül sayısında BMW'nin HP4 modeli "En İyi Superbike", R 1200 GS modeli "En İyi Macera Motosikleti" ve (art arda üçüncü yıl) BMW K 1600 GT ile BMW K 1600 GTL “En İyi Sport Touring” ve “En İyi Touring” olarak adlandırıldı. 

BMW Motorrad ABD Başkan Yardımcısı Hans Blesse görüşlerini şöyle aktardı, “Cycle World'den herhangi bir kategoride "En İyi" ödülünü almak büyük bir onur; bir yılda dört adet almak ise olağanüstü”. “Güçlü satışlar, müşteriler ve gazetecilerden gelen pozitif tepkiler BMW Motorrad'ın performans, emniyet, teknoloji ve değer açısından bu rekabetçi piyasada çıtayı sürekli olarak artırma sorumluluğunu yeniden onaylıyor.” 

Cycle World editörleri, segmentindeki en hafif dört silindirli ve öncülü BMW S 1000 RR modelinden bu yana üretilen en gelişmiş seri üretim spor motosikleti olan HP4 için, "Size hem hayatınızın tur zamanını elde etmek konusunda yardımcı olacak lastik yakan bir pist motosikleti, hem de biz ölümlülere bahşedilen, caddelerde kolaylıkla kullanılabilecek bir yarış pisti kaçkını." yorumunu yapıyorlar. 

2013 model HP4 193bg ve 83lb/ft maksimum torkuyla ödün vermeyen bir gücü size sunuyor. Motosiklet dünyanın ilk dinamik süspansiyon sistemi olan ve mevcut duruma göre (genel kullanıma açık yollar için Rain ve Sport, yarış pistleri için Race ve Slick) süspansiyon sönümlemesini otomatik olarak ayarlayan DCC (Dinamik Süspansiyon Kontrolü) özelliğine sahiptir. 

Cycle World'ün "En İyi Macera Motosikleti" kategorisinin galibi R 1200 GS için editörler şunları yazıyor, "Adventure tarzının tanımını yapan motosikletin tamamen yenilenmiş versiyonu, yeni şasisi, 'yatay hareketli' pistonlara sahip