Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORDİKİNCİ EL İKİNCİ EL FORD’UNUZA DEĞER KATIYOR KDV ALMIYOR

İkinci El Ford sahipleri, yetkili servislerde “2. Elde KDV Bizden” kampanyası ile KDV oranında indirim kazanıyor.  Kampanyadan binek,...

İkinci El Ford sahipleri, yetkili servislerde “2. Elde KDV Bizden” kampanyası ile KDV oranında indirim kazanıyor. 

Kampanyadan binek, hafif veya orta ticari araç sahipleri faydalanıyor. Mekanik onarım, bakım, aksesuar ve lastik alımında indirim sağlayan 2. Elde KDV Bizden Kampanyası’ nda, Maximum, Axess, World ve Bonus kredi kartlarına vade farksız taksit olanağı sunuluyor. 

Kampanya fırsatı, 31 Aralık 2013’ e kadar sürecek. Kampanyaya katılım, bir telefon görüşmesi kadar kolay. İşleyiş şu şekilde oluyor 

müşteriler, Çağrı Merkezi’ ni (444 36 73) arayarak, 2.Elde KDV Bizden Kampanyası’ ndan yararlanmak istediğinizi iletiyor. Müşteri temsilcisi, bilgilerinizi alıyor ve servis tercihinizi kaydediyor. 

Tercih etmiş olduğunuz yetkili servise gitmek suretiyle; mekanik onarım, periyodik bakım, aksesuar ve lastik alımlarınızda indirimden faydalanıyorsunuz. 

2. Elde KDV Bizden Kampanyası Hakkında: Kampanya, sadece mekanik onarım, periyodik bakım, lastik ve aksesuar alımlarında indirim sağlayacaktır. Fatura alt ve üst limiti bulunmamaktadır.