Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GÜNLÜK OTO KİRALAMA SEKTÖRÜNDE TEK SEFERDE GERÇEKLEŞEN EN BÜYÜK SATIŞ

Günlük oto kiralama sektöründe 49 noktada 5000 adet araç parkıyla geliştirdiği farklı projeler ile öncü firmalarından olan ZEPLİN CAR RENTA...

Günlük oto kiralama sektöründe 49 noktada 5000 adet araç parkıyla geliştirdiği farklı projeler ile öncü firmalarından olan ZEPLİN CAR RENTAL bu yıl OPEL araçlarını tercih etti. 

Bu anlaşma son yıllarda hızlı bir gelişme sürecinde olan Günlük Oto Kiralama sektöründe tek seferde yapılan en büyük anlaşma olmaktadır. Anlaşma 1500 adet değişik segmentlerde Corsa, Astra ve Insignia modellerini kapsamakta ve anlaşma tutarı 50.000.000 TL’sını bulmaktadır. 

Anlaşma ile ilgili imza töreninde OPEL Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ve Zeplin Car Genel Koordinatorü Hakan Sevim biraraya gedi.

Tören sırasında OPEL Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik; Günlük oto Kiralama sektörünün önümüzdeki yıllarda çok hızlı bir gelişme göstereceğini öngördüklerini ve sektörde araçlar çok kısa süreli kullanılacağı için Türk tüketicisinin Opel marka araçlarını test etme imkanı bulacağını belirtti. 

Yurtiçi seyahat alışkanlıklarının değişerek kiralama bilincinin yaygınlaşacağına ve günlük kiralama sektörünü büyütecek ihtiyacın doğacağına inanıyoruz. Günlük kiralama sektörünün önümüzdeki dönemlerde artan talebini karşılamak üzere Opel markasını uygun fiyat ve düşük maliyet ile konumlandırmaya önem veriyoruz .Bu amaçla yıllık 1.500 aracımızın satışını kapsayan bu anlaşmayı fazlasıyla dikkate almaktayız” dedi. 

Zeplin Car Rental Genel Koordinatörü Hakan Sevim, OPEL markasını tercih etmelerinin en büyük nedeninin, Opel araçlarının kullanıcılar tarafından çok tercih edildiğini ve özellikle bu yıl orta segmentte sedan araç olan Opel Astra modelinin Türk tüketicisinin zevklerine uygun, ekonomik yakıt tüketimi, teknolojik ve güvenli bir araç olduğunu belirtti. 

Bu yatırım ile yıl sonunda 60 lokasyonda 6800 araç ile hizmet veriyor duruma geleceklerini belirten ZEPLİN Car Rental Koordinatörü Hakan Sevim önümüzdeki yıllarda OPEL firması ile ülkemizde oto kiralama kültürünün gelişimi için daha kapsamlı ortak projeler geliştireceklerini belirtti.