Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CİTROEN MART KAMPANYASI

Citroën’in binek ürün gamının lokomotif modeli olan, dinamik tasarımı ve Stop &Start teknolojisiyle sunduğu düşük yakıt tüketimi ve yük...

Citroën’in binek ürün gamının lokomotif modeli olan, dinamik tasarımı ve Stop &Start teknolojisiyle sunduğu düşük yakıt tüketimi ve yüksek kalitesi ile dikkat çeken C4 modelinde 4.000 TL’ye varan cazip fiyat indirimi tüketicileri bekliyor. 

Mart ayına özel kampanya kapsamında tüketiciler; düşük yakıt tüketiminin yanı sıra tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çeken , kendi segmentinde en başarılı modellerden biri olarak görülen C5 modeline de 6.000 TL’lik fiyat avantajı ile sahip olabiliyor. 

Ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroën; ticari araç segmentinin önde gelen modeli olan ve güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen Berlingo modelinde de cazip fırsatlar tüketicileri bekliyor. 

Yolculukları konforlu ve keyifli hale getiren Berlingo’da 5.000 TL indirim avantajı sunuluyor. Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilen Berlingo modeli, 90 HP’lik ve 115 HP’lik Selection versiyonu ile konfor ve estetiği bir arada sunarak, segmentinde fark yaratmayı hedefliyor. 

Detaylı bilgi citroen web sitesi ve citroen yetkili satıcılarında