Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ RENAULT FLUENCE SATIŞA SUNULDU

Renault'nun 2009 yılında ilk kez yollara çıkan, günümüze kadar 80'den fazla ülkede toplam 225 adetlik satış rakamına ulaşan modeli ...

Renault'nun 2009 yılında ilk kez yollara çıkan, günümüze kadar 80'den fazla ülkede toplam 225 adetlik satış rakamına ulaşan modeli Fluence'ın yeni versiyonu bayilerdeki yerini aldı. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Autoshow Fuarı'nda dünya tanıtımı yapılan otomobilin ön yüzü Renault tasarım direktörü Laurens Van Den Acker'in öncülüğünde oluşturulan ve ilk olarak Clio IV ile ortaya çıkan yeni marka kimliğini taşıyor. 

GörünüŞü dışında teknolojisi de elden geçirilen araçta, yokuşta kalkış destek sistemi, park yardım sistemi, elektrikli park freni ve hız ayar ve sabitleyici gibi donanımlar da sunuluyor. Yeni Fluence'da artık araç içinden internete bağlanma imkanı da bulunuyor. 

Araçta 1.6 hacimli 115 beygir gücünde motor CVT otomatik şanzımanla sunulmaya başlanırken, 1.6 dCi (130 beygir) manuel, 1.5 dCi (90 beygir) manuel, 1.5 dCi (110 beygir) manuel ve EDC otomatik vites motor seçenekleri de kullanılmaya devam ediyor. 

Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım seviyesiyle satışına başlanan yeni Renault Fluence'ın fiyatları 39.900 TL'den başlıyor.AKŞAM