Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MAZDA 5

Geleneksel Japon sürgülü kapılardan esinlenilerek yaratılan elektrikli sürgülü kapılar ufak bir el hareketi ile kolaylıkla çalıştırılabilir...

Geleneksel Japon sürgülü kapılardan esinlenilerek yaratılan elektrikli sürgülü kapılar ufak bir el hareketi ile kolaylıkla çalıştırılabilir ve tam elinize göredir. 

Sağlamlık ve emniyetten taviz vermeyen sürgülü kapılarda, parmakların sıkışmasını önleyen bir de güvenlik özelliği bulunur. Mazda5'teki Karakuri koltuklar, hareket etmek için kendi ağırlıklarını kullanmaları sayesinde minimum efor harcanarak harekete ttirilebilir. 

İkinci sıradaki koltuklar tamamen ayarlanabilir ve isteğe göre ayarları tekrar tekrar değiştirilebilir. Masalar katlanabilir ve her yerde eşya gözleri mevcuttur. Yeni Mazda5 başka hiçbir şeye benzemez. 

Doğada bulunan dalga formlarından alınan ilhamla yaratılan şık çizgileriyle, havanın veya suyun otomobilin üzerinden aktığı izlenimi verir. Mazda aile yüzü, yeni D sütunu tasarımı ve yatay arka farlar gibi detaylar, pratik 7 koltuklu aile arabasından çok, sportif bir hatchback görünümü verir. 

Minimum sürtünme yaratacak tasarımı sayesinde bu kadar büyük bir araçtan etkileyici derecede düşük bir kabin sesi bekleyebilirsiniz.
Otomobilin arttırılmış sağlamlığı ile Mazda5 çok emniyetli ve çok güvenli.