Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD KUGA ŞUBATTA SATIŞA SUNULACAK

Tamamen yenilenen Ford Kuga yepyeni 1.6L EcoBoost motoru ile gelen otomatik şanzıman seçeneği, akıllı teknojileri, akıllı 4x4 sistemi, spor...

Tamamen yenilenen Ford Kuga yepyeni 1.6L EcoBoost motoru ile gelen otomatik şanzıman seçeneği, akıllı teknojileri, akıllı 4x4 sistemi, sportif dış tasarımı ve geniş iç hacmi ile bir SUV araçtan beklentinizi yeniden belirleyecek. 

Yepyeni motor ve şanzıman serisi ile Yeni Kuga daha güçlü daha atak! Yeni Kuga'da güçlü bir yeni motor serisi sunuluyor. Seride yüksek hacimli motorlardan beklenebilecek düzeyde performans sağlayan 1.6 litre EcoBoost benzinli motor 150PS ve 180PS güç versiyonları ile yerini alırken, 6 ileri manuel ve otomatik şanzımanlar bu motorlara eşlik ediyor. 

Yüksek verimliliğe sahip 2.0 litre TDCi dizel motor 163PS motor gücü ve PowerShift Otomatik şanzıman ile performans ve konforu birleştiriyor. Ford Kuga Alaşım Jant Tasarımı Akıllı teknolojiler ile konforun ve güvenliğin tadını çıkarın 

Yeni Kuga sahip olduğu Akıllı Teknolojiler ile konfor ve güvenliği birlikte sunuyor. Yeni Kuga’da segmentinde ilk defa sunulan akıllı bagaj kapağını açıp kapatmak elleriniz doluyken bile çok kolay. Anahtarınız üzerinizde olduğu sürece aracınıza hiç dokunmadan sadece ayağınızı arka tamponun altından geçirerek bagaj kapağını açıp kapayabilirsiniz. 

Yeni Kuga’da sunulan Otomatik Park sistemi, Navigasyon sistemi, geri görüş kamerası, Ford SYNC ve Acil Durum Yardımı gibi özellikleri seyahatlerinizi çok daha keyifli ve kendinden emin hale getiriyor. 

Yeni Kuga’da sunulan Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Şeritte Kalma Yardımcısı, Otomatik Uzun Far, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Kör Nokta uyarı sistemi gibi sürücü destek teknolojileri ile her koşulda güvenli sürüş.

Yeni Kuga’nın her türlü yol koşulunda sağladığı üstün yol tutuşu ile yapacaklarına şaşıracaksınız! Yeni Kuga, Akıllı 4X4 Çekiş Sistemi (AWD) ve Dinamik Tork Kontrolü ile daha da geliştirilmiş sürüş dinamikleri sunuyor. 

Daha fazla detay ford web sitesi ve ford yetkili satıcılarında