Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN CROSSBLUE

Hem TDI motora, hem de elektrikli motora sahip bir SUV, CrossBlue. CrossBlue, 306 PS gücünde motoru ile 100 km'de yalnızca 2.1 lt yakı...

Hem TDI motora, hem de elektrikli motora sahip bir SUV, CrossBlue. CrossBlue, 306 PS gücünde motoru ile 100 km'de yalnızca 2.1 lt yakıt tüketimi gerçekleştiriyor. Ayrıca tek bir tuşla elektrik moduna geçip sıfır emisyon ile yoluna devam edebiliyor. 

Volkswagem modelinin Amerikan pazarında satışa sunmayı planladığı Yeni Crossblue modeli markanın en son üretim SUV temsilcisi olma özelliğine sahip. 4987 mm uzunluğa, 2015 mm genişliğe ve 1733 metre yüksekliğe sahip olan Yeni Volkswagen Crossblue modeli bu ebatları ile halen ülkemizde satışta bulunan Touareg modelinden de büyük bir yapıya sahip. 

4 tekerlekten çekiş sistemine sahip Crossblue üzerinde bulunan 187 bg gücündeki motoru dizel ve hibrid karışımı bir besleme yapısını barındırıyor. 2.0 litrelik bu motora ise 6 ileri hıza sahip çift kavramalı klasik DSG şanzıman eşlik ediyor. 

335 litrelik bagaj hacmi arka koltuklar yatırıldığında 2.000 litreye kadar çıkabiliyor. Halen Amerikan SUV pazarında %3'lük bir pazar payı bulunan Volkswagen Crossblue atağı ile büyük bir oyuncu daha kazanıyor. 

Amerika ve Meksika fabrikalarında üretilmesi planlanan Yeni Volkswagen Crossblue modelinin Avrupa Pazarına geç bir giriş yapacağı tahmin ediliyor