Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PETROL OFİSİ CARDFİNANS PARAPUAN KAMPANYASI

15 Ocak–28 Şubat 2013 tarihleri arasında Finansbank kredi kartları ve bireysel kredi kartlarıyla kampanyaya dahil Petrol Ofisi istasyonları...

15 Ocak–28 Şubat 2013 tarihleri arasında Finansbank kredi kartları ve bireysel kredi kartlarıyla kampanyaya dahil Petrol Ofisi istasyonlarındaki Finansbank POS’larından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri 4 adet yakıt alımına Petrol Ofisi’nde geçerli toplam 20 TL değerinde ParaPuan hediye

Kampanyadan en fazla 4 adet yakıt alımı için 7 Mart 2013’te yüklenmek üzere 20 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecektir. ParaPuan’ların son kullanım tarihi 14.03.2013’tür. Kullanılmayan ParaPuan'lar 15/03/2013 tarihinde geri alınacaktır. 

Kampanyadan kazanılan ParaPuanlar kampanyaya dahil olan Petrol Ofisi istasyonlarındaki Finansbank POS’larından yakıt alımında kullanılabilecektir. Ticari kredi kartı sahipleri kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri müşteri bazında faydalanır. Bir müşteri birden fazla bireysel kredi kartı kullansa bile kampanyadan yalnızca 1 kartıyla ve 1 kez faydalanabilir. 

Bireysel ek kartlarla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak; kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir. Banka kartları, iade işlemleri ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.